Web Analytics
More
    Reklāma

    Polar ar A360 pievienojas fitnesa aproču ražotājiem

    Jaunākie raksti

    Viens no pasaulē populārākajiem sporta pulksteņu ražotājiem Polar beidzot pievienojies fitnesa aproču ražotāju klubiņam. Polar “jājamzirdziņš” ir sporta pulksteņi, kas tiek saistīt ar krūšu siksnām, un jaunais Polar A360 ir ražotāja mēģinājums iespiesties optisko sirdsdarbības sensoru tirgū.

    Polar A360 sporta aprocei ir krāsains LCD ekrāns, tāpēc tuvākie konkurenti būs Huawei TalkBand B2 un otrās paaudzes Microsoft Band. Diemžēl Polar A360 sporta aproces iespējas ir nepamatoti ierobežotas. Ikdienā Polar A360 pieskatīs lietotāja aktivitātes visu laiku – soļus, iztērētās kalorijas un miegu. Polar A360 sporta aproce piedāvās sirdsdarbības mērīšanu tikai sporta režīmā, bet ikdienā sirdsdarbība netiks pieskatīta, kā arī nāksies iztikt vispār bez GPS datiem (tos varēs saņemt no savienotas viedierīces).

    Reklāma

    Toties Polar sola A360 sporta aproces darbību 12 dienu garumā ar vienu uzlādi. Manuprāt, 12 dienas šķiet visai optimistiski sporta aprocei ar krāsainu un izgaismotu LCD ekrānu. Plānotā Polar A360 sporta aproces cena ir 200 eiro un tā būs nopērkama jau novembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skuja
    21.10.2015 21:19

    Pievienojas ? Polar Loop eksistē vismaz jau pāris gadus…

    Reklāma