Web Analytics
More
    Reklāma

    Mākslīgais intelekts jau nākamajā gadā spēs rakstīt cilvēka vietā

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Automated Insights atvēris piekļuvi beta izmēģināšanas iespējām Wordsmith platformai. Wordsmith ir spējīgs automātiski izveidot standartizētus tekstus, kuru veidošana cilvēkam būtu laikietilpīga, bet Wordsmith to spēj paveikt pavisam īsā mirklī.

    Wordsmith nolasa ievadītos datus, piemēram, uzņēmuma gada pārskatu, kas ielādēts CSV formātā. Pēc tam lietotājs norāda vēlamo dokumenta izskatu un saturu, kas tiek sagatavots bez cilvēka līdzdalības. Wordsmith spējot šobrīd izveidot rēķinus, dažādas atskaites, standartizētus produktu aprakstus un pat apkopot informāciju par televīzijas seriālu saturu. Kā piemērs tiek minēta Wordsmith spēja aprakstīt visas Game  of Thrones seriālā redzētās kaujas.

    Reklāma

    Wordsmith mācās no cilvēka rakstīšanas stila, tāpēc ar laiku serviss spēs nodrošināt arvien precīzāku teksta tapšanu. Mākslīgā intelekta iezīmes pat ļauj Wordsmith novērtēt vai uzņēmumam 1 miljons dolāru ir uzskatāmi par maziem zaudējumiem, un vai 60″ televizors ir salīdzinoši liels. Wordsmith gala versija gaidāma janvārī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    21.10.2015 12:22

    man šķiet, visādos apollo jau tagad mākslīkais entelekc cep augšā rakstiņus, izmantojot ķērājvārdus “šokējoši”, “pārsteidzoši”, “pasaules gals” utt.

    21.10.2015 12:34
    Reply to  x

    Tas droši vien ir dabīgais, bet diez vai spēj kvalificēties apzīmējumam “intelekts”.

    21.10.2015 14:36
    Reklāma