Web Analytics
More
    Reklāma

    Google darbinieks dzīvo furgonā pie darbavietas

    Jaunākie raksti

    23 gadus vecais Brendons tikai kopš maija strādā Google, bet jau paspējis izcelties ar visai neierastu dzīvesveida izvēli tik labi apmaksātam darbam. Brendons ir programmatūras inženieris un viņš ir izvēlējies dzīvot furgonā pie darba vietas, nevis maksāt salīdzinoši augstās Sanfrancisko īres maksas. Viņš apgalvo, ka trīs istabu dzīvoklis izmaksātu vismaz $2000 mēnesī, turklāt nākotos dzīvot kopā ar vēl diviem vai trim cilvēkiem.

    Tieši tāpēc dzīvoklis ticis aizstāts ar dzīvi furgonā. 2006. gada Ford furgons izmaksājis $10 000, kas segti no Google darbā stāšanās bonusa. Furgona apdrošināšana izmaksā $121 mēnesī, turklāt Brendons nemaksā par elektrību un ūdeni. Datoru, telefonu un dažus akumulatorus viņš uzlādē darba vietā, mazgājas un ēd viņš arī darbā. Furgonā atrodas gulta, drēbju skapis un pāris apgaismes lampas.

    Reklāma

    Brendons ir gatavs mēnesī tērēt tikai 10% no darba algas, pārējo viņš glabās vecumdienām. Studenta kredītu $22 434 viņš segs tuvāko pāris mēnešu laikā.

    Līdz miljardieru domu lidojumam, uzstādot apkalpojošā personāla telpās maksas telefonu (taksofonu), viņam vēl ir tālu, tomēr šis ir cerīgs sākums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma