Web Analytics
More
    Reklāma

    Uber automašīnas veidos Google Street View konkurentu

    Jaunākie raksti

    Taksometru serviss Uber ir visādi mocījies ar karšu nodrošinājumu, izmēģināti spēki Microsoft Bing karšu izmantošanā un Uber bija viens no Nokia HERE karšu iegādes pretendentiem. Šobrīd tiek runāts, ka Uber grasās veidot savas kartes, turklāt Uber ķēries vērsim pie abiem ragiem, jo tiks veidota Google Street View 3D karšu alternatīva.

    Uber ar 3D karšu attēlu izveidi plāno uzlabot taksometru servisa precizitāti un paredzamos gaidīšanas laikus līdz automašīnas piebraukšanai. Sākotnējos plānos ir ar 3D kartēm “apzināt” populārākos maršrutus pasaules metropolēs, bet nākotnē 3D kartes kalpos Uber autonomo taksometru servisam.

    Reklāma

    Uber uzsāka savu darbību Eiropā vēl 2011. gadā un kopš tā laika parastie taksometru servisi ir legāli un nelegāli cīnījušies pret Uber. Uber šobrīd nav oficiāli Eiropā atzīts par transporta un pārvadājumu servisu, tāpēc Uber spēj izvairīties no licencēšanas, pārvadājumu uzskaites un drošības nosacījumu ievērošanas, kādu pieprasa Eiropas Savienības likumi. Tiek ziņots, ka Uber vērtība pārkāpusi 40 miljonu dolāru slieksni, tāpēc uzņēmums ir spējīgs uz nebeidzamām cīņām tiesas zālēs.

    ubermapslede

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma