Web Analytics
More
    Reklāma

    Audi, BMW un Daimler iegādāsies Nokia HERE

    Jaunākie raksti

    The Wall Street Journal ziņo, ka Audi, BMW un Daimler ir piekrituši Nokia nosacījumiem, lai iegādātos Nokia HERE karšu servisus. Autoražotāju ķetnās nonāks pilnīgi viss ar Nokia HERE karšu servisu saistītais – arī viedierīcēm veidotās karšu un navigācijas lietotnes. Audi, BMW un Daimler nāksies šķirties no 2.71 miljarda ASV dolāriem.

    Šobrīd tiek baumots, ka Audi, BMW un Daimler īsti nemaz nevarot vai negribot atļauties HERE kartes paturēt tikai sev un varam sagaidīt, ka arī citi ražotāji varēs piekļūt HERE karšu servisu izmantošanai par nelielu, bet godīgu atlīdzību.

    Reklāma

    Šobrīd Nokia ir HERE karšu servisus licencējusi Samsung un Microsoft, kā arī Yahoo Maps, Bing Maps, Amazon Maps un Garmin GPS ierīcēm. The Wall Street Journal aprēķinājuši, ka HERE kartes ir pamatā aptuveni 80% auto industrijas veidotajām navigācijas ierīcēm. Tātad HERE karšu servisi pamatīgi sakauj Google un TomTom piedāvātās alternatīvas.

    Daudzviet tiek minēts, ka automašīnu ražotāji arvien vairāk pievēršas dažādu eko-maršrutu izveidei, kas gan vairāk attiecas uz smagajiem tālbraucēju auto. Nevajag piemirst, ka pasaule gatavojas automašīnām, kuru vadība pilnībā nodota tehnoloģijām un cilvēks nemaz neiejaucas to vadīšanā. Tātad kartes noderēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    22.07.2015 09:53

    Viņi vienkārši izvēlējās labās Navteq kartes ;)

    Reklāma