Web Analytics
More
    Reklāma

    LG paplašina OLED televizoru piedāvājumu Latvijā ar pieejama līmeņa modeli 55EG910V

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) ir atkal papildinājis Latvijā pieejamo OLED televizoru klāstu. 55EG910V ir 55 collu liels, vien 4,8mm plāns, izliektais OLED televizors ar Full HD izšķirtspēju, WebOS 2.0 atbalstu, divu kodolu CPU procesoru, Magic Remote tālvadības pulti un 3D funkciju. Turklāt, 55EG910V sniedz lietotājiem iespēju izbaudīt visas OLED tehnoloģijas priekšrocības par līdz šim konkurētspējīgāko cenu. Šobrīd LG ir vienīgais ražotājs, kas Baltijas valstīs piedāvā iespēju iegadāties OLED televizorus. Paplašinot OLED televizoru piedāvājumu Latvijā, LG demonstrē savu apņemšanos padarīt OLED nepārspējamo skatīšanās pieredzi pieejamu arvien vairāk patērētājiem. Šis produkts Latvijā maksā sākot no aptuveni 1830 eiro.

    LG izstrādātā un nozarē vadošā OLED ekrānu tehnoloģija nodrošina absolūti precīzu attēlu atveidi ar ideālu melno toni un krāsām, kā arī neierobežotu kontrasta attiecību. Izmantojot kompānijas patentēto WRGB tehnoloģiju, OLED televizoru pikseļu struktūra ietver baltu apakšpikseli, kas nodrošina plašākas, dabiskākas krāsas. LG True Color tehnoloģija regulē krāsu stabilitāti, neskatoties uz gaišuma variācijām, un nodrošina pirmšķirīgu skatīšanās pieredzi. Pateicoties maksimālajam reakcijas laikam 0,001ms apmērā, LG OLED televizori ir vairāk nekā 1000 reizes ātrāki salīdzinājumā ar parastajiem LCD plakano paneļu televizoriem.

    Reklāma

    Jaunajam OLED televizoram ir gandrīz neredzams rāmis – rāmja biezums plānākajā vietā ir vien 4,8mm, kas ir plānāks nekā vairumam viedtālruņu. Caurspīdīgais televizora statīvs uzlabo skatīšanās pieredzi, samazinot vizuālos traucējumus ap ekrānu. Savukārt, viegls ekrāna izliekums nodrošina daudz pilnīgāku skata lauku nekā standarta platekrāna televizoriem.

    55EG910V ir aprīkots ar webOS 2.0, kas padara darbošanos ar Smart TV vienkāršāku, vieglāku un intuitīvāku. Turklāt lietotāji ar Launcher Bar palīdzību var pielāgot savas izvēlnes un iecienītākos televīzijas kanālus personalizētākai pieredzei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma