Web Analytics
More
    Reklāma

    Kickstarter aptur lāzera skuvekļa finansēšanu

    Jaunākie raksti

    Iepriekš rakstījām, ka beidzot Kickstarter redzams viens jēgpilns projekts, Skarp Razor vajadzēja būt visai ierastas formas skuveklim ar lāzeru. Kickstarter kampaņas ietvaros Skarp Razor ražošanai bija plānots savākt $160 000, bet skuveklim ar lāzeru uzticēti jau 4 miljoni dolāru. Tomēr Kickstarter šobrīd apturējis Skarp Razor ražošanas finansēšanu.

    Kickstarter norāda, ka izstrādātāji neesot spējuši uzrādīt strādājošu Skarp Razor modeli. Visi Kickstarter kampaņas dalībnieki saņēmuši e-pastu ar informāciju, ka Skarp Razor pārkāpuši nosacījumu par strādājoša prototipa uzrādīšanu, tāpēc tiek piedāvāts atgriezt visu naudu. Interesanti, ka Skarp Technologies savu lāzera skuvekli šobrīd izvietojuši Indiegogo publisko līdzekļu vākšanas lapā. Savā Facebook lapā Skarp sola, ka Skarp Razor gala modelis būs pieejams pavasarī.

    Reklāma

    Jāatzīmē, ka publiskā finansējuma pamata ideja ir atbalstīt projekta izveidi, palīdzēt uzsākt ražošanu, nevis iegādāties gatavu produktu vai pakalpojumu.

    Avotsbbc.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    14.10.2015 14:26

    Nu man arī šis projekts liekas nedaudz aizdomīga, jo reāli neparāda strādājošu ierīci, nevienā video, tumšus matus no rokas nogriezt tik lēni kā parādīts video var jau sen, problēma ir ātrā noskūšanā un gaišu matu noskūšanā ar lāzeri.

    Bils
    14.10.2015 18:38

    Jā, žēl. Bet no otras puses man tagad nav jāraustās par savu ieguldīto summu, jo pasākums tika vakar rīta pusē atsaukts. Atnāca e-mails.

    Reklāma