Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe un Dropbox uzlabos darbu ar PDF

    Jaunākie raksti

    Adobe un Dropbox izziņojuši kopēju darījumu, kas tuvā nākotnē atvieglos lietotāju darbu ar dokumentu rediģēšanu un dalīšanos ar tiem tīmeklī. Tikšot uzlabota arī dokumentu rediģēšana un apskate viedierīcēs. Pamatā varam gaidīt, ka lielākās izmaiņas skars PDF datņu apskati un izveidošanu.

    Adobe Acrobat DC un Adobe Acrobat Reader saņems Dropbox integrāciju lietotnēs, lai varētu ātrāk piekļūt PDF datnēm. Dropbox lietotāji varēs atvērt, rediģēt un saglabāt PDF tieši mākoņservisā un nenāksies PDF datni turēt galddatorā vai viedierīcē. Arī Adobe iOS un Android lietotnes tiks papildinātas ar tiešu piekļuvi Dropbox saturam.

    Reklāma

    Adobe un Dropbox apgalvo, ka PDF ir populārākais dokumentu datnes formāts, kas tiek izmantots biznesa vidē un arī Dropbox mākoņdatu servisā. Adobe grasās uzlabot arī eSign e-parakstu, tas būšot drošāks par Eiropā ieviesto e-paraksta normu, kas stāsies spēkā 2016. gadā. Adobe eSign iespējas tiks uzlabotas vēl šogad, kā arī Adobe un Dropbox sadarbības augļi gaidāmi 2016. gada pašā sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma