Web Analytics
More
    Reklāma

    Google noraida baumas par Android Auto pārlieku kāri uz datu vākšanu

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Porsche 2017. gada modeļos netiks iekļauta Google Android Auto izklaides un informācijas sistēma, jo Porsche uzskata, ka Android Auto vācot pārāk plašu informāciju un datus no automašīnas. Porsche norādījis, ka Android Auto uz Google serveriem esot sūtījis datus par vairākiem automašīnas rādījumiem, tai skaitā ātrumu, gāzes pedāļa pozīciju, dzinēja apgriezienu skaitu un eļļas temperatūru. Turklāt statistika vākta katru reizi, kad Android Auto ticis izmēģinājumos aktivizēts.

    Google atbildē norādīja, ka Android Auto var vākt šāda veida datus, tomēr ierastajā Android lietotņu uzstādīšanas laikā operētājsistēma brīdina par datu vākšanu, kā arī tikšot nodrošināta iespēja liegt nosūtīt datus uz Google serveriem. Turklāt Android Auto ir jāzina, vai auto stāv uz vietas un drīkst piedāvāt vadītājam dažādas ievades metodes. Automašīnas kustības laikā vadītājam neesot pieejama klaviatūra un cita veida sarežģītas ievades metodes.

    Reklāma

    Šobrīd Porsche pārstāvis norāda, ka autoražotājs nākamajos modeļos izskata tikai un vienīgi CarPlay uzstādīšanu, bet tavā sapņu Porsche nebūs iespējas uzstādīt Android Auto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma