Web Analytics
More
    Reklāma

    NIXOR aicina uz bezmaksas semināru par mazumtirdzniecības tehnoloģijām

    Jaunākie raksti

    Jau trešo gadu pēc kārtas zem Nixor Connects Baltics zīmola Baltijas valstīs norisināsies mazumtirdzniecības tehnoloģijām veltītu semināru tūre, kuru rīko Nixor grupas uzņēmumi. Šoreiz tās nosaukums ir “Finding Your Competitive Advantage” (jeb “Atrodot savu konkurētspējīgo priekšrocību”). Semināri notiek Viļņā, Rīgā un Tallinā, sniedzot visu trīs valstu uzņēmējiem iespēju smelties zināšanas un izmēģināt tehnoloģijas pašiem. Seminārs Rīgā notiks viesnīcā Astor Riga Hotel & Conference****, 21.oktobrī.

    Šī gada tēma skar tos risinājumus, kas mūsdienu saspringtajā mazumtirdzniecības nozarē spēj sniegt priekšrocības gan apkalpošanas ātruma, gan klientu ērtības, gan tirdzniecības biznesa vadības ziņā. Nixor grupas uzņēmumi kopā ar tādu starptautiski atpazīstamu zīmolu, kā Toshiba TGCS, Datalogic, u.c. pārstāvjiem, pastāstīs par jaunākajām tendencēm un parādīs modernus risinājumus, kas izstrādāti tieši mazumtirdzniecībai.

    Reklāma

    Seminārā “Finding Your Competitive Advantage” tiks apskatīti šādi temati:

    • Pareizā analītika – Jūsu Konkurētspējīgā priekšrocība Veiciet pareizu Pašapkalpošanās procesu analīzi. Kas ir Pašapkalpošanās? Kas ir klienti? Kāpēc ir svarīgas lojalitātes kartes? Kādas priekšrocības tas sniedz tirgotājam? Nixor piedāvā analītikas pakalpojumus, lai palīdzētu analizēt Jūsu pārdošanas un pirkšanas procesus. Atrodiet Jūsu konkurētspējīgo priekšrocību – Pašapkalpošanās iepirkšanos.
    • Risinājumi, kas domā par Pircēju Toshiba – pasaules lielākais integrēto in-store risinājumu piegādātājs. Kādi ir Toshiba jaunumi? Iepazīstināsim ar visspēcīgāko jauno Toshiba POS sistēmu. Kādas ir jaunā Digital Signage risinājuma priekšrocības? Sadarbība kā uzņēmuma elastīguma un atvērtuma atspulgs. Mēs runāsim par Nixor kā Toshiba garantijas sniedzēju. Kādus ieguvumus sniedz šāda sadarbība?
    • Pašapkalpošanās paaugstina mazumtirgotāja rezultātus Mūsdienās, veikali ir joprojām stratēģiski, un mazumtirgotājiem  ir īsts izaicinājums piedāvāt pircējiem arvien izsmalcinātāku un interaktīvāku pieredzi. Digitāli ietekmētie patērētāji ir gatavi pirkt vairāk, jo mazumtirgotāji spēj ietekmēt viņu ceļu līdz pirkumam, saprotot un ietekmējot patērētāja uzvedību. Pašapkalpošanās pārstāv “Win-Win” pieeju, kas sniedz acīmredzamas priekšrocības gan tirgotājam, gan viņa klientiem.
    • Queue-Busting – Jauns standarts Pašapkalpošanās iepirkšanās Kā paātrināt rindu kustību veikalā? Šī gada seminārā Jūs uzzināsiet, kas ir tas risinājums, kas ietaupīs Jūsu un Jūsu klientu laiku.
    • Demo – kāpēc izvēlēties Worldline terminālus? Mēs demonstrēsim Worldline elektronisko maksājumu terminālus, kuru ātrums, ergonomiskais dizains un ērtība ļaus samazināt maksājumu transakciju laiku un uzlabot klientu pieredzi – Jūsu priekšrocībai. Kā tas tiek panākts? Vai Worldline termināli labākie produkti tirgū? Uzziniet šī gada seminārā.
    • Erply – Evolūcija mazumtirdzniecībā ERPLY ir tiešsaistes POS un mazumtirdzniecības vadības sistēma, kas sniedz lielisku funkcionalitāti un tajā pašā laikā ir viegli lietojama. Balstīta mākonī, tā ir pieejama jebkurā laikā, no jebkuras vietas no ierīces ar interneta pieslēgumu – pat no mobilā telefona, plaukstdatora, u.c. Vēlaties vairāk domāt par biznesu, un mazāk – par IT? Mēs parādīsim, kā tas ir iespējams.
    • LHV Bank – Maksājumu pieņemšanas serviss un inovācijas maksājumu nozarē Kāpēc LHV Bank tik ātri attīstās, paplašinot tirgu un kāpēc viņi izlēma iesaistīties maksājumu pieņemšanas biznesā. LHV pārstāvis sniegs ieskatu maksājumu pieņemšanas ieviešanas motivācijā un banku biznesā kopumā. LHV Bankas piedāvājumi Baltijas klientiem tagad un tuvākajā nākotnē.
    • K-Wallet  – Viss Jūsu kabatā Mēs runāsim par KWallet – pirmo pakalpojumu aplikāciju, kas tika radīta, lai radītu tiešu saiti starp tirgotājiem un patērētājiem, piedāvājot pilnu transakciju funkciju klāstu, efektīvi pārvaldot un apstrādājot maksājumus, apejot fiziskas un ģeogrāfiskas barjeras. Lojalitāte, Iepirkumu saraksts, Paš-skenēšana, Kuponi, Vaučeri, Maksājumi – visas šīs iespējas Jūsu klientu viedtālruņos. Kā Jūsu veikals var izmantot KWallet lai piedāvātu vairāk iespēju un iegūtu vairāk priekšrocību?

    Seminārs notiks 21.10.2015., plkst. 8:30-13:00, viesnīcā Astor Riga Hotel & Conference**** (Z.Annas Meierovica bulvāris 10, Rīga, LV-1050), angļu/latviešu valodā. Dalība seminārā ir bezmaksas, un tai ir iespēja pieteikties jebkuram mazumtirdzniecības sektora uzņēmuma vadītājam vai speciālistam. Lai pieteiktos semināram, nepieciešams tikai aizpildīt pasākuma mājaslapā www.nixorconnectsbaltics.com/lv/ atrodamo formu līdz 09.10.2015. Vietu skaits ir ierobežots.

    Nixor ir starptautisks un pieredzes bagāts informācijas tehnoloģiju uzņēmums, kas Baltijas tirgū veiksmīgi darbojas jau no 1993.gada. Katram klientam mēs individuāli izvēlamies piemērotāko un labāko risinājumu, pievēršot īpašu uzmanību sadarbībai un nodrošinot augstu apkalpošanas līmeni. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes IT pakalpojumus mazumtirdzniecībai, viesnīcām, restorāniem un kruīza kuģiem, kas palīdz attīstīties ātrāk un pelnīt vairāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma