Web Analytics
More
    Reklāma

    LG iepazīstina ar pirmo Android Wear viedpulksteni ar mobilo datu atbalstu

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) iepazīstināja ar viedpulksteni LG Watch Urbane 2nd Edition, kas ir pirmā Android Wear nēsājamā ierīce, kura nodrošina mobilo datu savienojamību. Ar iespēju savienoties, izmantojot 4G, 3G, Wi-Fi vai Bluetooth savienojumu, otrās paaudzes LG Watch Urbane nevainojami sadarbojas ar Android viedtālruņiem, kā arī to iespējams lietot atsevišķi, kad tālruņa nēsāšana nav praktiska vai ērta. Mobilo datu nodrošinātās funkcijas atšķirsies Android un iOS operētājsistēmās.

    Jaunākais LG Watch Urbane piedāvā augstāko izšķirtspējas ekrānu salīdzinājumā ar šobrīd tirgū pieejamajiem viedpulksteņiem. Ar 480×480 izšķirtspēju LG Watch Urbane nodrošina 348ppi 1,38 collu lielajā apaļajā OLED ekrānā. Pateicoties nerūsējoša tērauda 44,5mm korpusam un  izturīgai TPSiV elastomēra siksniņai,  šis viedpulkstenis saglabā klasiska rokas pulksteņa labākas īpašības. 2nd Edition aprīkots arī ar augstas kapacitātes 570mAh akumulatoru un Power Saving (enerģijas taupīšanas) režīmu.

    Reklāma

    Viedpulksteņa labajā pusē izvietotie trīs taustiņi nodrošina ātru piekļuvi tādiem uzstādījumiem kā kontakti, LG Health un aplikāciju saraksts. Ambient režīmu tagad iespējams ieslēgt vai izslēgt, vienkārši piespiežot galveno taustiņu. Papildus 16 iekļautām pulksteņa ciparnīcām tāpat tiks piedāvātas arī tādas ar fitnesu saistītas funkcijas kā sirds ritma uzraudzīšana, treniņa padomi un stresa līmeņa noteikšana.

    „Nēsājamo ierīču nozare turpina attīstīties un mēs spēlējam tajā aktīvu lomu, tirgum piedāvājot dažādas ierīces, kas piesaista dažādus patērētājus,” norāda LG Electronics Mobile Communications Co. prezidents un vadītājs Juno Čo.

    LG Watch Urbane 2nd Edition vispirms būs pieejams ASV un Korejā, kam sekos tirgus Eiropā, NVS, Āzijas un Tuvo Austrumu valstīs. Papildus informācija, tostarp cena un pieejamība, tiks vēlāk publiskota katrā valstī atsevišķi.

    LG Watch Urbane 2nd Edition
    LG Watch Urbane 2nd Edition

    https://youtu.be/FdRymDRtPJA

    LG G Watch Urbane Galvenās specifikācijas:

    • Čipkopa: 1.2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400.
    • Operētājsistēma: Android WearTM (ar mobilo datu savienojamību)
    • Displejs: 1.38 collas P-OLED Display (480 x 480/ 348 ppi).
    • Izmērs: 44.5 x 14.2mm
    • Atmiņa: 4GB eMMC/ 768MB LPDDR3
    • Akumulators: 570mAh.
    • Tīkli: Bluetooth 4.1 / Wi-Fi / LTE / 3G
    • Sensori: Accelerometers / Gyro / Kompass/ Barometers/ PPG (Pulsometrs)/ GPS.
    • Krāsas: Ogļu melnā / Opāla zilā / Pienbaltā / Brūnā
    • Citas funkcijas: putekļu un ūdens izturīgs (IP67).
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vai tad??
    03.10.2015 17:29

    Esmu redzējis ķīniešu veikalos dažādus viedpulksteņus, daži bija arī ”1:1” kloni, kuriem bija šī iespēja. Gan sim karte, gan micro sd likās iekšā.

    Purvavelns
    03.10.2015 21:55
    Reply to  Vai tad??

    tie nav android wear

    Reklāma