Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā radīta mobilā aplikācija “The Property” dzīvokļu un namu īpašniekiem, kas savu īpašumu izīrē

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums E-protect ir izstrādājis iPhone/iPad mobilo aplikāciju “The Property” (lejupielādē to no App Store) nekustamā īpašuma izīrēšanas finanšu pārvaldībai. Aplikācija radīta privātpersonām, kuru īpašumā vai apsaimniekošanā ir viens vai vairāki nekustamie īpašumi, kas tiek izīrēti, kā arī īrniekiem, kas īrē nekustamo īpašumu kopā un savā starpā dala saistītos izdevumus.

    Vienmēr pa rokai, mobilajā ierīcē, kas atrodas lietotāja kabatā vai rokassomiņā, aplikācija ļauj veikt īres ieņēmumu un ar nekustamo īpašuma uzturēšanu saitīto izdevumu uzskaiti, piedāvā nosūtīt īrniekiem kārtējo īres rēķinu un saņemto īres maksājumu apstiprinājumus, nodrošina pārskatus par finansēm un sniedz atgādinājumus par laikā nesaņemtajiem maksājumiem, plānotajiem izdevumiem un īres līgumu termiņu tuvošanos.

    Reklāma

    Integrēta ar mobilās ierīces fotokameru un saziņas iespējām, aplikācija aizpilda nišu starp risinājumiem, kas balstīti uz elektroniskajām tabulām (Excel) un profesionālajām, sarežģītajām un izmaksās dārgajām nekustamā īpašuma pārvaldīšanas aplikācijām. Vairāk kā 50% lietotāju, kas meklē risinājumus labākai nekustamā īpašuma finanšu pārvaldībai, joprojām izmanto manuālus pierakstus vai elektroniskās tabulas, liecina “Software Advice:Property Management Software BuyerView 2014” pētījums.

    “Mēs izveidojām aplikāciju, kas lietošanā ir vienkāršaka un ērtāka kā elektroniskā tabula un pilnībā izmanto iespējas, ko sniedz mobilās ierīces.” saka E-protect valdes loceklis Jurģis Ķiršakmens. “Lai cik labas skaitliskas informācijas apstrādāšanā ir Microsoft Excel vai Google Docs lietojumprogrammas, izmantot tās no viedtālruņa nav ērti, pievienot datiem fotogrāfijas (piemēram, apmaksātā rēķina foto) nav vienkārši un izsūtīt kārtējo īres rēķinu vai maksājumu apstiprinājumu e-pastā, SMS vai WhatsApp īsziņā ir neiespējami vai prasa eksperta zināšanas. The Property aplikācija ļauj to to paveikt viegli, nodrošina privātumu, jo dati atrodas tikai jūsu mobilajā ierīcē un vajadzības gadījumā ļauj eksportēt datus elektronisko tabulu lietojumprogrammām saprotamā formātā, ja tas nepieciešams padziļinātai analīzei vai jūsu grāmatvedim.”

    The Property aplikācija ir pieejama lejupielādei no App Store bez maksas un var tikt izmantota, ja lietotājam ir viens vai divi nekustamie īpašumi un kāds no tiem tiek izīrēts patstāvīgi vai uz laiku. Tā var tikt izmantota arī tad, ja lietotājs īrē nekustamo īpašumu kopā ar citu personu un vēlas uzskaitīt un dalīt saistītos izdevumus.

    • The Property bezmaksas versija nodrošina:
    • Īres rēķina izveidošanu un nosūtīšanu īrniekam
    • Saņemto īres maksājumu (t.sk. daļējo maksājumu) uzskaiti, apstiprinājuma nosūtīšanu
    • Īrnieka maksājumu bilanci, maksājumu un rēķinu vēstures atspoguļošanu
    • Ar nekustamā īpašuma uzturēšanu un apsaimniekošanu saistīto izdevumu uzkaiti
    • Atgādinājumus par neveiktajiem maksājumiem, plānotajiem izdevumiem un īres līgumu termiņu tuvošanos
    • Finanšu atsakaites ieņēmumu un izdevumu analīzei
    • Īrnieku un īres līgumu uzskaiti
    • Saistītās informācijas un foto pārvaldību

    Iegādājoties Personal Edition – €8.99 (Latvijas App Store) kā vienreizēju “in-app” pirkumu aplikācijā, lietotāji var izmantot papildus iespējas – uzturēt neierobežotu īpašumu un īrnieku/īres līgumu skaitu, piekļūt personalizācijas, datu eksporta un rezerves kopēšanas/atjaunošanas iespējām. Šī aplikācijas versija paredzēta lietotājiem, kuriem īpašuma izīrēšana nodrošina regulārus ieņēmumus.

    Personal Edition nodrošina :

    • Neierobežots skaits uzturamo īpašumu
    • Neierobežots skaits īrnieku/īres līgumu
    • Finanšu datu eksports
    • Datu rezerves kopēšana/atjaunošana izmantojot Dropbox
    • Īrniekam sūtāmā īres rēķina un maksājuma apstiprinājuma personalizēšana
    • Izdevumu kategoriju personalizēšana

    Visa informācija, kas tiek ievadīta The Property aplikācija ir privāta un saglabājas tikai lietotāja mobilajā ierīcē – tā netiek kopēta un kopīgota ar trešajām pusēm. The Property (versija 1.2) darbojas uz iPhone/iPad/iPod Touch ierīcēm un pieprasa iOS8 vai jaunāku operētājsistēmas versiju. Aplikācijas saskarne ir angļu valodā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    02.10.2015 12:39

    Pirms iegādāties lietotnes maksas versiju, iesaku pārliecināties, vai ir pirkuma atjaunošanas iespējas (var noderēt, piemēram, pēc pārinstalēšanas). Ir slikta pieredze ar Latvijas izstrādātāju bērnu lietotnēm, kur šīs iespējas nav. Tas bija kaut kāds alfabēts. Meitai patika tā spēlīte, bet pēc tam, kad 2x samaksāju un atkal pēc brīža pazuda nopirktās iespējas, tad trešo reizi nolēmu nepirkt. UZ publisko komentāru un epastu izstrādātājam atbildes nebija :(

    PS
    Laikam lieki kārtējo reizi izteikt piezīmi par to, ka lietotne nav izstrādāta Android platformai.

    02.10.2015 13:47
    Reply to  Mārtiņš

    Restore iespēja ir.

    Artis
    05.10.2015 11:03
    Reply to  Mārtiņš

    Man identiska problēma ar Alfabētu…. un arī nekādu atbilžu uz sūtītajiem e-pastiem. Publisks fui izstrādātājiem!

    x
    02.10.2015 17:41

    forši, ka vietējie uztaisa arī ko praktiski lietojamu, ne tikai iepako noteiktas weblapas saturu atsevišķā aplikācijā.

    Nelabojams
    04.10.2015 18:15

    Gi, gi… vēl tikai vajag backdooru priekš VID’a tur iekšā

    VID
    04.10.2015 20:11
    Reply to  Nelabojams

    googldocam?

    Geezaa1
    14.04.2016 07:59
    Reply to  VID

    tiešā datubāzes integrācija ar VIDa RASA sistēmu. Win-Win bizness.

    Reklāma