Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Play Music cenas pielīdzinātas Apple Music mēneša maksām

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš tika baumots, ka Google Play Music grasās apsteigt Apple mūzikas straumēšanas servisu, pirms tas ir nonācis Android viedierīcēs. Vakar tika izziņots Google Play Music ģimenes mūzikas straumēšanas plāns, kas pilnībā atbilst Apple piedāvājumam ASV – $14.99 (EUR 10.99) par sešu lietotāju pieeju Google Play Music straumēšanai vai $9.99 (EUR 6.99) par vientuļnieka plānu.

    Google Play Music visi ģimenes plāna izmantotājiem viss saturs būs pilnībā nodalīts – katrs pats veido savus atskaņošanas sarakstus, katrs plāna lietotājs var pievienot vairākas viedierīces.

    Reklāma

    Lielākā Google Play Music problēma ir neskaidrais straumēšanas plānu iznākšanas laiks. Apple Music platforma jau darbojas pilnā sparā un Apple ir tikuši galā ar lielākām un mazākām straumēšanas servisa problēmām, kamēr Play Music straumēšana tikšot uzsākta līdz šī gada beigām. Apple Music mēneša maksa ir EUR 6.99 par individuālu plānu vai EUR 10.99 par vairāku lietotāju plānu, kuru var izmantot līdz pat sešiem cilvēkiem. Apple Music straumēšanas serviss ir pieejams vairāk nekā 100 valstīs un var lepoties ar 11 miljoniem aktīvu lietotāju izmēģināšanas periodā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma