Web Analytics
More
    Reklāma

    Plānākais un vieglākais Samsung planšetdators Galaxy Tab S2 pieejams Latvijā

    Jaunākie raksti

    Samsung uzsācis savā izmēra kategorijā plānākā un vieglākā planšetdatora Galaxy Tab S2 tirdzniecību Latvijā. Ierīce ir pielāgota jebkāda digitālā satura ērtai un baudāmai lasīšanai un skatīšanai, kā arī ir aprīkota ar Microsoft Office programmatūru, tai skaitā ar Microsoft Word, Excel un PowerPoint.

    “Galaxy Tab S2 perfekti izceļ tās kvalitātes, ko cilvēki meklē mūsdienīgā planšetdatorā – tas ir ērtāks nekā ierastais dators, mobilāks nekā televizors un – pats galvenais – jaudīgāks nekā vairums viedtālruņu. Apvienojot šīs īpašības, Galaxy Tab S2 ieņems neaizstājama personīgā asistenta un kompanjona vietu,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs, “šis planšetdators ir ērts gan darbā, gan ikdienā, pateicoties tā jaudīgajam procesoram, kvalitatīvajam ekrānam un kompaktajam izmēram.”

    Reklāma

    Produktivitāte tikpat augsta kā ar tradicionālo datoru

    Galaxy Tab S2 ir pilnvērtīgi aprīkots ar Microsoft Office Solutions programmatūru, kas nodrošina teicamu darba produktivitāti, ļaujot gan radīt un rediģēt dokumentus, gan arī divus gadus bez maksas saglabāt datus 100 GB apmērā OneDrive mākoņserverī. Turklāt šī ierīce ļauj izmantot divas lietotnes paralēli un ērti pārslēgties starp vairākām atvērtām lietotnēm.

    Planšetdators ir vien 5,6 milimetrus biezs un 389 gramus smags, un apvienojumā ar Super AMOLED ekrānu, kas spēj attēlot 94% no visiem dabiskajiem krāsu toņiem, ir ideāli piemērots digitālā satura lasīšanai un skatīšanai. Adaptive Display tehnoloģija spēj automātiski pielāgot attēla kontrastu, piesātinājumu un asumu atvērtajai lietotnei, krāsu temperatūrai un apkārtējam apgaismojumam. Savukārt Reading Mode režīms pielāgo ekrāna spilgtuma līmeni, lai lietotāji varētu lasīt saturu ilgāku laiku, nenogurdinot acis.

    Dubulta drošība ar “Galaxy Care” bezmaksas apdrošināšanu

    Galaxy Tab S2 planšetdatora īpašniekiem pieejamas arī Galaxy Care iespējas – bezmaksas apdrošināšana pret ekrāna bojājumiem un bojājumiem, kas radušies ierīcei saskaroties ar ūdeni. Apdrošināšana būs spēkā gadu no Galaxy Care pakalpojuma aktivizēšanas, kas jāveic 30 dienu laikā pēc ierīces iegādes – šajā laikā būs iespējams divas reizes veikt problēmu novēršanu. Galaxy Care lietotne piedāvā arī virkni ar populārām un noderīgām lietotnēm, kas ierīces īpašniekiem ir pieejamas bez maksas.

    Samsung Galaxy Tab S2 planšetdators Latvijā pieejams ar 9,7 collu ekrānu, Wi-Fi vai Wi-Fi un 4G atbalstu, 32 GB iebūvēto atmiņu un MicroSD atmiņas karšu atbalstu (ietilpībā līdz 128 GB). Tā aptuvenā cena vadošajos telekomunikāciju operatoru, elektronikas veikalos un Samsung veikalā TK Spice ir 499 EUR vai 589 EUR atkarībā no versijas un savienojumu atbalsta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs
    25.09.2015 15:31

    Un kur tad mazākais 8.0 brālis? Vispār dīvaini vertikāli orientēta 10 collu planšete…

    Vasja
    25.09.2015 16:10

    Man ir Tab S 8,4 kuram parametri ir līdzīgi, RD pa 280 € var dabūt. Labs aparāts, neredzu dižu jēgu maksāt gandrīz 1,5 x vairāk par jauno modeli.

    25.09.2015 21:27

    Ir jau viņi labi, vienīgais ka Samsung jaunumiem līdz lai tiktu ir tikai priekš viņa jāstrādā

    Reklāma