Web Analytics
More
    Reklāma

    Pebble prezentē apaļu Time Round viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Lai arī Pebble kompānija pavisam noteikti nav radījusi pasaulē pirmo viedpulksteni, tomēr es šo kompāniju mīlu saukt par viedpulksteņu renesanses aizsācēju, jo tieši pirmais Pebble viedpulkstenis radīja cilvēkos neviltotu interesi par šādām ierīcēm un nu dažus gadus vēlāk viedpulksteņus ražo visi kam nav slinkums. Vakar Pebble izziņoja savu ceturto viedpulksteni – ar apaļu displeju aprīkoto Time Round. Ierīces veidotājs to dēvē arī par vieglāko un plānāko viedpulksteni pasaulē.

    Ierīce ir tikai 7.5 mm plāna un sver 28 gramus. Pulkstenis būs nopērkams melnā, pelēkā vai zelta krāsā un to varēs izmantot ar 14 vai 20 mm ādas siksniņām. Metāla siksniņa tiks piedāvāta vēlāk (šogad). Ierīces dizains nav ļāvis tajā iebūvēt ietilpīgu akumulatoru, tāpēc ierīce ar vienu uzlādi spēs darboties vien pāris dienas. Tomēr ražotājs norāda, ka ierīce varēs ātri uzlādēties. 15 minūtes uzlādējot, to varēsim lietot pilnu dienu. Tas gan nav ne tuvu tām aptuveni 10 darbības dienām  ko nodrošina pāris modeļus vecais Pebble Steel. Tāpat pulkstenis ir mitruma drošs (splash proof) un tas nebīsies sviedru vai lietus.

    Reklāma

    Ierīci darbina programmatūra, kas ir līdzīga tai, kas izmantota iepriekšējā Pebble Time modelī. Tā notikumus sadaļa pagātnes, tagadnes un nākotnes notikumus un ļauj tos ērti apskatīties vienā plūsmā. Kopā ar ierīci Pebble izziņoja arī izstrādes rīkus, tāpēc izstrādātāji var mesties pie darba un radīt noderīgas lietotnes.

    Ierīce maksās 249 ASV dolārus un to varēs iegādāties no Pebble.com tīmekļa vietnes, kā arī vairākās citās tirdzniecības vietās (Best Buy, Target, Amazon). ASV un Kanādas veikalos ierīce nonāks jau novembrī, bet uz Eiropu tā atceļos nākamā gada sākumā.  Ja esi iepriekš atbalstījis Pebble kādā no viņu Kickstarter kampaņām, ražotājs piedāvā jauno pulksteni iegādāties izdevīgāk. Pebble paredz, ka šī ierīce būs pievilcīgāka tiem pircējiem, kas novērtē klasisku laikrāžu dizainu.

    AvotsPebble
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    24.09.2015 10:16

    Tik plānu varētu arī apsvērt “paņemt”. Komplektā ar bezvadu uzlādi uz naktsgaldiņa neērtības nebūtu.

    hmh
    24.09.2015 11:29

    Viss jau būtu labi, tikai kāpēc bija jāatstāj tik lielas malas no ekrāna…

    24.09.2015 11:37
    Reply to  hmh

    Kaut kā jau tas kantainais displejs ir jānoslēpj :)

    kex
    24.09.2015 11:43

    Smuks, tikai Eiropā 300 EUR

    Reklāma