Web Analytics
More
    Reklāma

    Snoudens: neesam sazinājušies ar citplanētiešiem datu šifrēšanas dēļ

    Jaunākie raksti

    Edvards Snoudens ir bijušais ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes un Nacionālās drošības aģentūras darbinieks, kurš 2013. gadā nodeva vairākiem laikrakstiem slepenu informāciju par ASV izlūkdienestu izmantotajām datu iegūšanas programmām, tostarp milzīgu telefonsarunu noklausīšanos un personas izsekošanu globālajā tīmeklī, analizējot videomateriālus, fotogrāfijas un e-pastus.

    Snoudens ir nācis klajā ar interesantu teoriju par…teoriju. Snoudens uzskata, ka saziņa ar citplanētiešiem nav iespējama, jo cilvēkiem ir tieksme visus datus šifrēt. Iepriekš gan dzirdētas teorijas, ka pēc analogās radio un televīzijas apraides mums zudīs iespēja tikt atklātiem, jo digitālie signāli ir daudzkārt vājāki.

    Reklāma

    Šis Snoudena apgalvojums ir dēvējams par vismaz dīvainu. Protams, ir teorija, ka bezgalīgā izplatījumā cilvēki nedrīkst sevi uzskatīt par vienīgajām saprātīgajām būtnēm, tomēr pagaidām plašākai publikai nav pieejami apstiprinājumi par citām saprātīgām būtnēm. Droši vien apstiprinājums arī bija šifrēts. Ne mēs vieni paranoiķi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skats
    22.09.2015 11:46

    Nu nazinu gan, mums kristiešiem sen skaidrs, ka neesam vienīgās dzīvās būtnes, kuras gan nenoreducējam līdz tiem riebīgajiem lielacu citplanētiešiem, kas labākajā gadījumā pavelk līdz velniem.:)

    Mārtiņš
    22.09.2015 16:11

    Par citām civilizācijām – domāju, ka ir augstprātīgi uzskatīt, ka esam vienīgie.
    Par Snoudenu – gadījuma veidā kļuvis populārs nevis pateicoties savam intelektam, bet tam, ka viņam bija pieeja slepenai informācijai, kuru nopludināja. Domāju, šādiem un līdzīgiem viņa domu graudiem nav īpašas vērtibas.

    Janka
    23.09.2015 19:02

    Snoudenu cienu, jo tur vajag iekšas – atklāt ASV politikas liekulīgi noziedzīgās aizkulises..

    Reklāma