Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon piedāvā savu redzējumu par virtuālās realitātes brillēm

    Jaunākie raksti

    Canon tikko nācis klajā ar jaunu virtuālās realitātes briļļu konceptu. Iepriekš esam redzējuši dažādus virtuālās realitātes briļļu stiprinājumu risinājumus, tomēr Canon gājis visai slinku ceļu un lietotājam būs jātur virtuālās realitātes brilles rokās. Briļļu lejasdaļā ir divi ragi, kas paredzēti briļļu turēšanai pie sejas.

    Nevar noliegt, ka jaunās Canon virtuālās realitātes brilles varētu kļūt par spēcīgu spēlētāju, jo tajās ir divi 5.5 collu QHD (1440 x 2560) ekrāni un brilles piedāvā 120 grādu skata leņķi. Tiek minēts, ka Canon virtuālās realitātes brilles būtu uzskatāmas par vienu no tehniski spēcīgākajiem VR produktiem, ja vien nebūtu neliela aizture galvas kustināšanas laikā, bet Canon to grasās drīzumā novērst.

    Reklāma

    Pagaidām Canon nav izziņojuši oficiālu virtuālās realitātes briļļu iznākšanas laiku, nav arī zināms, cik šādas brilles varētu maksāt. Tiek ieteikts šīs Canon virtuālās realitātes brilles uzskatīt nevis par produktu, bet uzņēmuma pieteikumu virtuālās realitātes produktu izveidei nākotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma