Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon “atkratījušies” no pēdējiem Fire Phone

    Jaunākie raksti

    Amazon Fire Phone ir knapi gadu vecs, bet tas spējis nodarīt milzīgu postu uzņēmumam. Tiek lēsts, ka Fire Phone ražošana un uzglabāšana pirmo mēnešu laikā nesusi aptuveni 170 miljonus dolāru zaudējumus, jo viedtālruni nevien nav vēlējies iegādāties. Milzīgs naudas apjoms ieguldīts Fire Phone izstrādē, bet uzņēmums nevēlas šos zaudējumus afišēt. Tiek pieļauts, ka viss Fire Phone projekts varētu nest zaudējumus, kas tuvojas pusmiljardam dolāru.

    Šobrīd Fire Phone vairs nav pieejams Amazon tiešsaistes veikalos. Vēl pagājušajā mēnesī Fire Phone maksāja 30 dolārus, kad no prasītās cenas atņēma Prime servisa gada maksu. Amazon arī esot atteikušies no turpmākas viedtālruņu izstrādes. Sākotnēji Fire Phone cena bija 650 dolāri, kas vēlāk nokrita līdz 200 dolāriem par viedtālruni bez piesaistes mobilo sakaru operatoram.

    Reklāma

    Par Amazon Fire Phone galu paziņots tā starp citu un nez kāpēc tieši vakar – jaunā iPhone izziņošanas dienā. Tiek lēsts, ka Fire Phone neveiksmes un loģisku galu uzņēmums nevēlas plaši apspriest.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    draugss
    10.09.2015 16:10

    Wow 30 dolāri par telefonu ar hd ekrānu 2gb ram un snapdragon 800 procesoru tas ir kas vairāk par ļoti labu dīlu.Neviens ķīnietis šito nevar pārsist.Bet kā tur īsti ir tas darbojas tikai pie asv operatoru frekvencēm?

    Ksspars Lccis
    10.09.2015 20:57
    Reply to  draugss

    30 zaļie PLUS prime serviss gada maksa

    Janka
    11.09.2015 12:09

    Vnk nevajag taisīt krutu telefonu, kas piesaistīts lieltirgotavai un bez pieejas defaultā Google Play veikalam…

    Reklāma