Web Analytics
More
    Reklāma

    Start Up The Season: sievietes tehnoloģiju biznesā, finanšu tehnoloģijas un animācija

    Jaunākie raksti

    Turpinoties septembrim kā oficiālajam stārtapu mēnesim Latvijā, ikvienam interesentam tiek piedāvāts bezmaksas pasākumu klāsts, kas ļauj tuvāk iepazīties ar Latvijas stārtapu kultūru un radošajām industrijām. #StartUpTheSeason iniciatīvas autori koprades telpas TechHub Riga un The Mill un biznesa akselerators Eegloo aicina uz mītapiem un piču sesijām, kuru centrā ir sievietes tehnoloģiju uzņēmējdarbībā, animācija un finanšu tehnoloģijas: http://startupseason.lv.

    Start Up The Season iniciatīva aizsākās 24.augustā, pasludinot septembri par oficiālo stārtapu mēnesi Latvijā un sniedzot plašāku ieskatu Latvijas tehnoloģiju vidē. Iniciatīvas laikā ikvienam līdz pat 29.septembrim ir iespēja apmeklēt bezmaksas pasākumus, padziļināt zināšanas, kā arī iepazīties ar cilvēkiem, kas interesējas par tehnoloģijām un rada pasaulē konkurētspējīgus produktus un pakalpojumus.

    Reklāma

    Viens no centrālajiem iniciatīvas pasākumiem ir TechHub Riga ikmēneša mītaps, kas 10.septembrī pulcēs Latvijas stārtapu kopienu vienuviet. Mītapa centrālā tēma šoreiz ir sievietes, kas darbojas tehnoloģiju biznesā – savā stāstā dalīsies Elena Donetsa, StarTau Telavivas Universitātes Uzņēmējdarbības centra vadītāja un We Dream uzņēmējdarbības programmas sievietēm dibinātāja. Tostarp savu pieredzi, darbojoties tehnoloģiju uzņēmējdarbībā, atklās arī Rūta Jakovļeva (Furnny), Maija Anna Ludbārža (Funderful) un Alise Semjonova (Infogr.am). Mītapa beigās tradicionāli tiks piedāvāti ideju piči un tīklošanās iespēja.

    Starp pārējiem iniciatīvas pasākumiem ir ERGO FinTech akadēmijas piču sesijas Ventspilī, Valmierā, Daugavpilī un Rīgā – tās veidotas, lai dotu iespēju jaunajiem uzņēmējiem prezentēt savas biznesa idejas finanšu jomā. Labākie varēs kopā ar zinošiem mentoriem apgūt prezentācijas, biznesa modeļa veidošanas, finansēšanas un ikdienas stārtapu darba prasmes ERGO FinTech Akadēmijā, kā arī iegūt naudas balvas. Pirmā sesija notiek jau 9.septembrī. Savukārt 10.septembrī visus animācijas cienītājus sapulcēs Dribbble mītaps – savā pieredzē dalīsies Marta Bērziņa un Gediminas Sauļus.

    Iniciatīvas autori ir koprades telpas TechHub Riga un The Mill un biznesa akselerators Eegloo. Savas darbības laikā tās ir palīdzējušas attīstīt stārtapu kultūru un radošās industrijas un stiprināt Latvijas tehnoloģiju kopienas, zem viena jumta apvienojot tādus tehnoloģiju jaunuzņēmumus kā infogr.am, Froont, Sellfy, BranchTrack un Funderful un tostarp rīkojot dažādus ar uzņēmējdarbību saistītus pasākumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma