Web Analytics
More
    Reklāma

    Door Kickers – interesanta vadība Commandos tipa spēlei planšetdatoros

    Jaunākie raksti

    Door Kickers ir jauna militāra stila spēle, kurā spēlētājs vada veselu SWAT komandu. Daudzviet tiek piesaukta līdzība ar XCOM, bet man Door Kickers vairāk atgādina deviņdesmito gadu grāvēju – spēli Commandos. Door Kickers ir 2D spēle ar glītu vizuālo noformējumu un ļoti ērtu vadību… planšetdatorā. Diemžēl Door Kickers var uzstādīt tikai viedierīcē ar lielāku ekrāna izmēru, tāpēc vairums viedtālruņu lietotāji paliks ar garu degunu.

    Door Kickers piedāvā spēli spēlēt reālā laikā, kā arī sarežģītāku operācijas daļu var plānot apturot spēles darbību. Izstrādātājs pamatīgu darbu ieguldījis spēles vadībā ar skārienekrāniem, tā ir ļoti precīza un intuitīva (pa ilgiem laikiem atkal iegādāju kādu Android lietotni, jo šī ir gandrīz perfekti nostrādāta spēle). Pat teiktu, ka vēl labāku vadību var iegūt tikai pieslēdzot planšetdatoram Bluetooth peli.

    Reklāma

    Spēlē kopā ir sešas kampaņas un 80 misijas. Tavai SWAT komandai pieejami 65 dažādi ieroči un aprīkojums. Pēdējā laikā ierasts, ka daudzas augstvērtīgās spēles tiek speciāli izstrādātas kādai konkrētai procesoru saimei. Piemēram, Gameloft apvienoja spēkus ar MediaTek, lai Modern Combat 5 speciāli pielāgotu astoņu kodolu MT6592 procesoram. Door Kickers darbosies pieņemami kopā arī ar ne tika spējīgiem planšetdatoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    07.09.2015 10:17

    Neesmu drošs pēc kādiem kritērijiem tiek noteikts vai spēlē ies uz konkrētas ierīces, bet rāda, ka manam s6 arī ir pieejama. Tā kā laikam nav gluži tikai planšetēm ;) Iespējams vienkārši vajag 5+ collas?

    Aleksis
    07.09.2015 10:44

    Nedomāju, ka collas ir noteicošais, man OnePlus One nav pieejama, bet vecajam HTC ONE X+ ir! Un nevienai no planšetēm nav! Ne Nexus 7, ne Samsung Galaxy Tab 2.

    07.09.2015 10:55
    Reply to  Aleksis

    Interesanti, man uzrādīja tikai visu virs 6.0 collām. Izņēmums ir One M9+ modelis, tam arī drīkst spēli uzstādīt. Iespējams, ka kaut ko nozīmē arī izšķirtspēja.

    user
    07.09.2015 20:38
    Reply to  Artis Abols

    LG P880 iet, bet Z3 neiet, stranno.

    Reklāma