Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung parāda pirmos milzu planšetdatora Galaxy View attēlus

    Jaunākie raksti

    Samsung vakar sākuši reklamēt Galaxy View – planšetdatoru ar lielāka izmēra ekrānu. Pagaidām par Galaxy View informācija ir pavisam skopa, bet pastāv iespēja, ka Samsung grasās papildināt savu planšetdatoru klāstu ar 18.4 collu milzeni. Par dižā izmēra Galaxy View planšetdatoru baumas klīst jau vismaz mēnesi.

    Ražotāja pārstāvis IFA 2015 ietvaros it kā garāmejot Gear S2 prezentācijas laikā minēja Galaxy View planšetdatoru, bet nekas sīkāk par tehniskajām niansēm netika pateikts. Viens gan ir pavisam skaidrs – Galaxy View saņems korpusā iebūvētu atbalsta kājiņu. Varētu būt, ka  Samsung Galaxy View noderēs filmu skatīšanai un pat spēļu spēlēšanai kopā ar ārējo klaviatūru vai kādu specializētu spēļu kontrolieri. Galaxy View pavisam noteikti darbinās Android operētājsistēma.

    Reklāma

    Pagaidām baumas norāda, ka Galaxy View milzu planšetdatoram būs TFT LCD tehnoloģijas ekrāns, nevis Super AMOLED tehnoloģijas panelis, kā tas ierasts Samsung produktos. Tiek pieļauts, ka ekrāna izšķirtspēja būs tikai 1920 x 1080, kā arī Galaxy View darbinās Exynos 7580 1.6 GHz astoņu kodolu procesors ar 2 GB RAM.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma