Web Analytics
More
    Reklāma

    Oficiāli izziņots ilgi gaidītais Samsung Gear S2

    Jaunākie raksti

    Iepriekš tika baumots, ka Samsung ir uz laiku apturējuši valkājamu viedierīču izstrādi. Samsung nevēlējās sasteigt savas nākamās valkājamās ierīces iznākšanu, jo Apple vēl nebija parādījis Watch labākās īpašības. Tagad, kad jau zināmas visas Apple Watch iespējas un, protams, arī sūdzības no pircēju puses, Samsung nāk klajā ar savu versiju par viedu pulksteni.

    Oficiāli izziņots Samsung Gear S2, kas nonāks pie pircējiem visā pasaulē tuvāko mēnešu laikā. Samsung Gear S2 varēs sapārot tikai ar Samsung viedtālruņiem, kas īsti par labu nenāks Gear S2 pārdošanas apjomiem. Samsung Gear S2 darbinās Tizen operētājsistēma un viedais pulkstenis būs pieejams divās nedaudz atšķirīgās versijās – Gear S2 un Gear S2 Classic. Ražotājs pirmo reizi pulksteņus plašākai publikai parādīs IFA 2015 ietvaros.

    Reklāma

    • Ekrāns: 1.2″ apaļš Super AMOLED, 360 x 360, 302 ppi
    • Atmiņas: 512 MB RAM, 4 GB atmiņa
    • Aizsardzība: IP68 ūdens un putekļu noturība
    • Savienojumi: Wi-Fi: 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC
    • Akumulators: Li-Ion 250 mAh, bezvadu uzlāde

    Samsung Electronics prezentējis viedpulksteni Samsung Gear S2. Tas veidots pulkstenim ierastā, apaļā formā ar intuitīvu, īpaši šai ierīcei radītu saskarni – viedpulksteņa unikālais rotējošais ietvars nodrošinās ātrāku, precīzāku un ērtāku iespēju piekļūt paziņojumiem un lietotnēm, kā arī personalizēt savu mobilo ierīču iespējas.

    Viedpulkstenis pieejams divos variantos – Gear S2 un Gear S2 classic. Gear S2 classic ar elegantu melnās krāsas apdari un atbilstošu ādas siksniņu ir radīts tiem, kas dod priekšroku klasiskam dizainam un stilam. Savukārt Gear S2 ir teicama izvēle lietotājiem, kuri ciena modernu, mūsdienīga minimālisma stilā ieturētu pulksteņa dizainu.

    “Vairāku gadu garumā Samsung ir aktīvi attīstījis valkājamo ierīču kategoriju, īstenojot jaunas un drosmīgas idejas,” saka Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs, “arī Gear S2 iemieso Samsung progresīvākās inovācijas. Šis produkts teicami iederēsies un būs noderīgs praktiski ikvienā dzīves situācijā – gan darbā, gan arī atpūtā.”

    Samsung Gear S2 ir tikai 11,4 milimetrus biezs korpuss, tas ir viegls, kompakts un rokas locītavai tīkams viedpulkstenis. Ar apaļo, 1,2 collu diametra ekrānu un 360 x 360 punktu izšķirtspēju (302 ppi) Gear S2 sniedz košu un izteiksmīgu attēlu, savukārt jaunākā Tizen OS operētājsistēmas platforma un īpaši pielāgots 1 GHz divkodolu procesors ļauj tam strādāt ātri un efektīvi.

    Jaunā viedpulksteņa īpašnieki varēs sekot aktualitātēm ar viegli pamanāmiem un nolasāmiem paziņojumiem, iespēju ērti pārskatīt kalendāru, pārbaudīt e-pastu, izlasīt ziņas un pat nosūtīt svarīgus ziņojumus tieši no sava viedpulksteņa. Tirgū būs pieejams arī Gear S2 modelis ar 3G datu savienojuma atbalstu – šis ir pirmais viedpulkstenis ar eSIM un balss sakaru atbalstu, kas ļaus izmantot svarīgākās funkcijas bez piesaistes viedtālrunim.

    Papildu tam Samsung Gear S2 iekļautas jaunas fitnesa funkcijas, piemēram, 24 stundu aktivitāšu reģistrs, kas palīdzēs sekot līdzi ikdienas nodarbēm un to progresam. Ierīce attēlos arī dažādus atgādinājumus, lai motivētu turpināt iesākto ceļu uz sportiskajiem mērķiem.

    Plašākām ērtībām Samsung Gear S2 ir aprīkots ar NFC tehnoloģiju, kas ļaus izmantot mobilos mikromaksājumus bez nepieciešamības pēc maka. Turklāt Samsung sadarbojas ar plašu partneru loku dažādās nozarēs, lai paplašinātu un pilnveidotu valkājamo ierīču pielietojamību, tai skaitā ar automašīnas un mājokļa atslēgām, un ierīču tālvadības iespējām, lai attālināti pārvaldītu savu mājokli.

    Visu šeit minēto funkciju darbošanos nodrošinās baterija, kas bez uzlādes var darboties divas līdz trīs dienas, tā atbrīvojot lietotāju no nepieciešamības nemitīgi domāt par ierīces uzlādi. Lai jauno viedpulksteni uzlādētu, to var vienkārši novietot uz bezvadu uzlādes ierīces.

    Samsung Gear S2 atklāj uzņēmuma vēlmi sadarboties ar izstrādātājiem un partneriem, lai nodrošinātu ierīces ar plašākām personalizēšanas iespējām un lietotņu klāstu. Tādēļ Samsung strādā ar partneriem, lai viedpulksteņa ciparnīcai un siksniņām piedāvātu daudzpusīgas un viegli nomaināmas dizaina un funkcionalitātes iespējas. Turklāt jau šobrīd ir pieejama virkne lietotņu, kas pielāgotas tieši Gear S2 apaļās formas saskarnei.

    Samsung Gear S2 būs pieejams oktobrī tumši pelēkā ietvarā ar tumši pelēkas krāsas siksniņu vai arī sudraba krāsas ietvarā ar baltu siksniņu. Savukārt Samsung Gear S2 classic būs pieejams melnā ietvarā ar ādas siksniņu.

    Medijiem jaunie Samsung Gear S2 un Gear S2 classic viedpulksteņi tiks prezentēti 3. septembrī Tempodrum izstāžu zālē Berlīnē, Vācijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janka
    01.09.2015 10:39

    Jāatzīst, ka izskatās ļoti labi. Pulkstenim tomēr jābūt apaļam (Ābol, es runāju par jums).

    01.09.2015 11:47
    Reply to  Janka

    Calssic modelim izskatās, ka ir normāla 22 mm nomaināma siksniņa, bet parastajam S2 modelim ir tikai Samsung siksniņas, kas ierasti ir dārgs un ķēpīgs risinājums, ja vēlies to nomainīt.

    davfreim
    01.09.2015 19:37
    Reply to  Janka

    Aplis ir ļoti nepateicīgs formāts, it īpaši priekš elektronikas, reālais ekrāna izmērs, kuru vari izmantot ir krietni mazāka par to apli…

    Ksspars Lccis
    01.09.2015 21:31
    Reply to  davfreim

    aga, kamēr Tev onkuļi no Kupertīnas nepateiks pretējo… šitais viss jau ir bijis: mazas planšetes nevienam nevajag un lielus telefonus… beee beee

    01.09.2015 22:03
    Reply to  davfreim

    Rokaspulksteņiem taču ir jābūt apaļiem :)

    davfreim
    02.09.2015 17:22

    Man arī ir apaļš pulkstens, bet elektronikai apļa izmērs ir ļoti neparocīgs, jo reāli visi app darbojas taisnstūra formātā, kurš ievilkts šajā aplī un tas ir mazāks par pašu apli.

    01.09.2015 22:03
    Reply to  Janka

    Aha, man tas dārgākais Gear S2 arī šķiet simpātisks. Jau pēc pāris dienām būs iespēja šo verķi apskatīt dzīvajā un ziņošu par pirmajiem iespaidiem. Cerams, ka nebūs tāpat kā ar LG G Watch R, kas smuki izskatījās fotogrāfijās, bet dzīvē bija tāds vairāk uz “meh” pusi.

    Reklāma