Web Analytics
More
    Reklāma

    Bing pievieno metronoma un ģitāras skaņošanas rīku meklētāja iespējām

    Jaunākie raksti

    Microsoft sāk lēnām apaudzēt Bing meklētāju ar dažādām papildiespējām, tādējādi cenšoties konkurēt ar Google meklētāju. Bing meklētājam pievienotas ģitāras skaņošanas (tā saucamās tjūnera) iespējas, kā arī metronoms. Abas jaunās iespējas var atrast Bing meklētājā vai arī zemāk atrodamajās Avota saitēs.

    Metronoma iespējas ļauj izvēlēties tempu, sitienu skaitu minūtē, uzsvaru uz kāda no sitieniem utt.

    Reklāma

    Google jau vairākus gadus apaudzē savu meklēšanas dzini ar dažādām noderīgām un izklaides iespējām. Google arvien attīsta savu meklēšanas servisu, to palēnām savedot kopā ar Google Now pakalpojumu viedierīcēm, kā arī pievienojot daudzas un dažādas papildus funkcijas. Google meklēšana var kopēt Android Device Manager iespējas, ieteikt labākās kokteiļu receptes, Google meklēšanai ir vairāki interesanti efekti. Meklēšana pēc “askew” novedīs pie sašķiebta satura ekrānā, vari izmēģināt arī “do a barrel roll”, “zerg rush” un neskaitāmas citas Google dumības.

    Visticamāk, ka līdzvērtīga izrādīšanās gaidāma arī turpmāk, jo saasinājusies cīņa starp dažādiem digitālajiem asistentiem, kuru pamatā ir meklēšanas servisi. Google Now, Siri un Cortana ir tikai daži no zināmākajiem digitālajiem asistentiem, bet tiem pievienojušies vai drīz pievienosies arī Facebook, Hound, BlackBerry un vairāki citi konkurenti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma