Web Analytics
More
    Reklāma

    Hound ir vēl viens neticami spējīgs balss asistents

    Jaunākie raksti

    Digitālo balss asistentu spējas jau šobrīd ir galvu reibinošas. Siri, Cortana un Google Now spēj to, kas pirms pāris gadiem šķita tikai zinātniskā fantastika un tās viedais nesējs tautās – Deivids Haselhofs filmā Knight Rider duetā ar runājoši automašīnu KITT. Interesanti, ka cīņā par digitāla asistenta izveidi meties vēl viens uzņēmums, izveidojot Hound, kas pārspēj visus iepriekš minētos digitālos asistentus, iespējams, pat KITT.

    Hound izveidotāji ir SoundHound, kas labāk zināmi kā skanošās mūzikas atpazinēji un Shazam konkurenti. Hound ir ne tikai precīzs un ātrs, tas ir arī ļoti inteliģents. Hound spēju klāstā būs klasiskās iespējas ar laika ziņām, kinoteātru repertuāru, kā arī tādu jautājumu atbildēšana, kas cilvēkam kopā ar datora un interneta izmantošanu prasītu vairākas stundas atbildes sniegšanai.

    Reklāma

    Hound spēj atbildēt uz jautājumu, piemēram, cikos ausīs saule Japānā divas dienas pēc 2021. gada Ziemassvētkiem. SoundHound  uzsver, ka digitālā asistenta pamati meklējami ļoti spējīgā dzinī, kas atpazīst ikdienā izmantotu cilvēcīgu valodu, kā arī uzlabotu valodas saprašanu. Hound esot vairākas reizes spējīgāks par Siri, Cortana un Google Now.

    Hound spēj smelties zināšanas no Wikipedia, jaunākajām ziņām, lidojumu sarakstiem, tas prot iestatīt modinātājus un neskaitāmas citas jau ierastās un neierastās digitālo asistentu spējas. Hound šobrīd pieejams kā beta, turklāt tikai ASV, bet izstrādātājs to pavisam drīz piedāvāšot arī citviet pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    26.06.2015 21:21

    WOW, šitādu jau varētu sākt izmantot.

    Maris Laudams
    27.06.2015 02:16

    Reālie lietotāji nav baigā sajūsmā un ir daudz komentāru par to, ka video ir montējums.

    erikiss1
    27.06.2015 16:03
    Reply to  Maris Laudams

    Vēl jau tas, ka viņš strādā aizdomīgi ātri….

    Reklāma