Web Analytics
More
    Reklāma

    Ventspilī ERGO FinTech Academy izraudzīsies labākās kurzemnieku biznesa idejas

    Jaunākie raksti

    Jau 9. septembrī Ventspilī viesosies ERGO FinTech Academy biznesa akseleratora programmas žūrija, kas izraudzīsies atbalstīšanai un attīstīšanai labākās kurzemnieku biznesa idejas inovatīviem jauninājumiem finanšu nozarē. Labākās Kurzemes komandas tiks aicinātas uz apmācībām Rīgā, tām būs iespēja iegūt arī ceļazīmi uz ievērojamo SLUSH startup pasākumu Helsinkos.

    ERGO FinTech Academy ir Latvijā pirmā finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmumu akseleratora programma, un tās piedāvājums jaunuzņēmējiem ir viens no apjomīgākajiem, kāds Latvijā līdz šim bijis pieejams. Visu septembri notiks programmas atlases pasākumi četrās Latvijas pilsētās – Ventspilī, Valmierā, Daugavpilī un Rīgā. ERGO FinTech Academy izraudzīsies Latvijas radošākos prātus jauno uzņēmēju vidē, sniegs tiem noderīgas lekcijas un konsultācijas uzņēmumu izveidē, kā arī atbalstīs jau esošus jaunuzņēmumus. Labākie projekti, kas tiks noteikti oktobra beigās, saņems naudas balvas savu ideju realizācijai, apmaksātu pieredzes apmaiņas braucienu uz SLUSH startup pasākumu 11. un 12. novembrī Helsinkos, kā arī citas vērtīgas balvas.

    Reklāma

    Ventspils atlase norisināsies 9. septembrī plkst. 17:00 Ventspils Augstskolā.

    Lai reģistrētos dalībai Ventspils kvalifikācijas pasākumā, līdz 8. septembrim ir jāpiesaka sava ideja ERGO FinTech Academy mājaslapā, kur pieejama arī plašāka informācija par pasākuma norisi.

    Pieteikties var ikviens, kam ir kāda jauna, inovatīva ideja un vēlme to realizēt. Idejas var būt saistītas ne tikai ar finanšu jomu vai tehnoloģijām, fintech sevī ietver arī klientu apkalpošanu, klientu lojalitātes programmas, mazumtirdzniecību, kredītmaksājumus, kredītsaistības un daudzas citas jomas.

    Programmas organizatoriem ir liela pieredze šāda veida paskumu rīkošanā, inkubatora pieredzē ir izvērtētas vairāk nekā 1500 biznesa idejas, tāpēc ikvienam idejas autoram tiks sniegts profesionāls atbalsts idejas izvērtēšanā un attīstīšanā, lai izvērtētu tās potenciālu finanšu jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma