Web Analytics
More
    Reklāma

    ERGO FinTech Academy meklēs un attīstīs idejas inovatīviem jauninājumiem finanšu nozarē

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties rudenim, jauni pasākumi un aktivitātes tiek piedāvātas startup jeb jaunuzņēmumiem, un viens no šī gada lielākajiem notikumiem būs ERGO FinTech Academy programma, kas ir Latvijā pirmā finanšu tehnoloģiju startup akseleratora programma. To organizē biznesa akselerators eegloo un apdrošināšanas sabiedrība ERGO, kas parakstījuši sadarbības līgumu inovāciju jomā.

    ERGO FinTech Academy atklāšana notiks 27. augustā plkst. 19.00 koprades telpā The Mill iniciatīvas Start Up The Season ietvaros. Līdz ar pasākumu tiks dots starts arī ideju iesūtīšanai.

    Reklāma

    ERGO ir pirmais apdrošināšanas uzņēmums Latvijā, kas aktīvi iesaistās, atbalstot startup projektus un biznesa idejas ar lielu potenciālu. Kā stāsta Deniss Sazonovs, ERGO valdes loceklis Baltijas valstīs, “nepieciešamība piedāvāt saviem klientiem novatoriskus risinājumus pašlaik ir izaicinājums uzņēmumiem visās jomās, arī apdrošināšanā. Finanšu nozares uzņēmumiem jābūt arvien modernākiem, dinamiskākiem, konkurētspējīgākiem un klientiem pievilcīgākiem. Tāpēc ceram, ka šī startup programma veicinās radošus impulsus, kas izaicinātu mūsu ierasto skatījumu uz darbību finanšu jomā”.

    ERGO FinTech Academy būs Latvijā pirmā fintech jeb finanšu tehnoloģiju startup akseleratora programma, kas izraudzīsies Latvijas radošākos prātus jauno uzņēmēju vidē, sniegs tiem noderīgas lekcijas un konsultācijas jaunu uzņēmumu izveidē, kā arī atbalstīs jau esošus jaunuzņēmumus. Septembrī notiks ERGO FinTech Academy atlases pasākumi četrās Latvijas pilsētās – Ventspilī, Valmierā, Daugavpilī un Rīgā. Labākie projekti, kas tiks izraudzīti oktobra beigās, saņems naudas balvas savu ideju realizācijai, apmaksātu pieredzes apmaiņas braucienu uz SLUSH startup pasākumu 11. un 12. novembrī Helsinkos un citas vērtīgas balvas.

    “Finanšu tehnoloģijas ir sektors ar lielu inovāciju potenciālu, tāpēc par to liela interese ir gan uzņēmumiem, gan investoriem. ERGO FinTech Academy programma ir pirmā savā jomā, kas dalībniekiem palīdzēs noslīpēt savu ideju un runāt ar potenciālajiem investoriem par finansējuma piesaisti,“ saka Žans Mauris, eegloo biznesa akseleratora līdzdibinātājs. “Esam lepni, ka šī ambiciozā projekta realizācijā ERGO par sadarbības partneri Latvijā ir izvēlējies tieši eegloo. Gaidīsim programmas dalībnieku ideju pieteikumus, lai palīdzētu labākajām komandām īstenot viņu idejas.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma