Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony piedāvā vairāk iespējas baudīt augstas izšķirtspējas skaņu ierakstus, esot kustībā

    Jaunākie raksti

    Sekojot mērķim radīt augstākās iespējamās kvalitātes mūzikas atskaņotāju, Sony laiž klajā jauno portatīvo ierīci NW-ZX100HN Walkman, kas ir aprīkota ar augstas izšķirtspējas (Hi-Res) audio pieskaņotu digitālo trokšņu slāpēšanas funkciju.

    Pielietojot Sony akustisko inženierzinību tehnoloģijas, Sony ir paplašinājis Hi-Res audio produktu klāstu, lai atskaņotu mūziku tieši tādā veidā, kā to vēlējušies izpildītāji, ievērojami pārspējot CD ierakstu kvalitāti. ZX100HN paliek uzticīgs formai un nodrošina iespēju ne tikai klausīties Hi-Res formāta failus augstā kvalitātē, bet ar DSEE HX™ palīdzību pat uzlabo jūsu saspiestos failus, tādus kā MP3, pietuvinot to skanējumu Hi-Res kvalitātei. Arī atrodoties trokšņainā un skaļā vidē, jūs varat pilnībā iegrimt savā mūzikas pasaulē, jo ZX100HN apklusina visus trokšņus, pateicoties Hi-Res pieskaņotajām digitālajām trokšņus slāpējošajām austiņām.

    Reklāma

    Ar mērķi sasniegt jutīgāku un dinamiskāku skaņu, S-Master HX veic audio signāla pilnu digitālo apstrādi, lai atbalstītu augstas izšķirtspējas skaņas reproducēšanu. Austiņu draivera darbības veiktspēja ir uzlabota, samazinot trokšņus augstas izšķirtspējas skaņu diapazonā, kā arī izmantojot dizainu, kas ietver sevī četrus atsevišķus austiņu draivera apgādes avotus – pozitīvajam, negatīvajam, labajam un kreisajam kanālam.

    Lai sniegtu lielāku izvēli veidos, kādos klausīties savu mūziku, ZX100HN ir aprīkots ar jaunu Sony audio kodēšanas tehnoloģiju – LDAC -, kas ļauj baudīt augstas kvalitātes audiofailus bezvadu pieslēgumā ar Bluetooth. LDAC nodrošina jebkuras mūzikas uzlabotu klausīšanās pieredzi ar 3x datu pārraidi .

    Pat ZX100HN dizains – gan ārējais, gan iekšējais – ir veidots tā, lai nodrošinātu augstāko skaņas kvalitāti. Šī ierīce ar gludo, noapaļoto alumīnija rāmi un izturīgo basu konstrukciju atskaņo skaidrus vokālus, jaudīgus un noteiktus basus un spožas augstākā diapazona skaņas. Iekšpusē visas detaļas ir izgatavotas no augstvērtīgākajiem materiāliem, nodrošinot pirmklasīgu skaņu. Alvas un vara izmantojums garantē dabisku frekvenču sabalansētību, nepārprotamus basus un dzidras augšas. Ar īpašas metodes palīdzību ir radīta stabila darbība ar samazinātu pretestību.

    Baterijas darbības laiks ir 45 stundas. Ir iespēja arī paplašināt 128GB iekšējo atmiņu – MicroSD kartes vietne ļauj saglabāt praktiski neierobežotu daudzumu melodiju. Ierīce atbalsta arī SDXC mikrokartes ar ietilpību, kas lielāka par 64GB.

    NW-ZX100HN būs pārdošanā no šā gada oktobra.

    Sony NW-ZX100HN Walkman
    Sony NW-ZX100HN Walkman
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    04.09.2015 00:00

    “Šī ierīce ar gludo, noapaļoto alumīnija rāmi un izturīgo basu konstrukciju atskaņo skaidrus vokālus, jaudīgus un noteiktus basus un spožas augstākā diapazona skaņas.”

    LRN2TRNSLT

    Reklāma