Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ZenWatch 2 nonāks Eiropā par €149

    Jaunākie raksti

    Jūnijā ASUS izziņoja ZenWatch 2, bet netika sniegta informācija par viedpulksteņa cenu un pieejamību. Tagad zināms, ka ZenWatch 2 nonāks Eiropā jau oktobrī un maksās salīdzinoši pieņemamus 149 eiro. Šoreiz ASV klienti atstāti neziņā, bet ASUS sola izziņot arī ASV pieejamību un cenas kaut kad tuvā nākotnē.

    ZenWatch 2 darbina Snapdragon 400 procesors un tam ir IP67 putekļu un ūdens noturība. ZenWatch 2 būs pieejams divos izmēros – 37 mm un 41 mm. 37 mm ZenWatch 2 modelim būs 18 mm siksniņa un 41 mm ZenWatch 2 modelis saņem standarta 22 mm siksniņu. Abiem ZenWatch 2 modeļiem būs AMOLED ekrāns ar Gorilla Glass 3 aizsargkārtu, kā arī magnētisks uzlādes doks.

    Reklāma

    ASUS ir aprīkojis ZenWatch 2 ar metāla kroni, kam vajadzētu papildināt pulksteņa iespējas. Izziņots, ka ZenWatch 2 būs iespējams pielāgot ar dažādu krāsu un materiālu siksnām, kuru skaitā ir pat Swarovski Professional ādas un kristālu siksnas.

    ZenWatch-21

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    03.09.2015 10:18

    Kristap, šitos ar izčamdīji?

    03.09.2015 11:48
    Reply to  Ksspars Lccis

    Vēl nebiju pašā izstādē. Rīt būšu tur uz vietas un šos apskatīšu pavisam noteikti. Es jau pagājušajā gadā ar interesi skatījos uz šiem pulksteņiem un pat biju gatavs pirkt, taču Latvijā tos neviens nepārdod. Vismaz ne oficiāli, tāpēc nācās domu atmest. Es gan pagaidām ne pārāk ticu Android Wear ierīču noderīgumam, bet kā gadžets šis ir smuks un nemaksā miljonu.

    Reklāma