Web Analytics
More
    Reklāma

    Siemens atgriežas telefonu biznesā

    Jaunākie raksti

    Iespējams, ne visi atceras laikus, kad telefonus lepni rotāja uzraksti “GSM” (līdzīgi kā to šobrīd dara “4G”), jo tikko bijām atvadījušies no NMT sakaru sistēmas. Tobrīd pie telefonu debesīm skaisti spīdēja Siemens ar labas kvalitātes telefoniem, dažam modelim pat bija krāsains ekrāns. Ja atmiņa neviļ – četru krāsu ekrāns.

    2008. gadā Siemens mājas un ofisa sakaru ierīču divīziju iegādājās Gigaset, bet Siemens pievērsās medicīnas aprīkojuma un vēja ģeneratoru ražošanai.

    Reklāma

    AnTuTu sintētiskās veiktspējas testu ķetnās nonācis pirmais Gigaset viedtālrunis, tāpēc zināma daļēja viedtālruņa tehniskā specifikācija. Gigaset viedtālrunis būs visai jaudīgs, to darbinās Qualcomm Snapdragon 810 procesors ar 3 GB RAM un 32 GB atmiņu. Ekrāna izšķirtspēja būs 1080 x 1920, bet tā izmērs pagaidām nav zināms. Iespējams, ka tas būs ap 5.2 līdz 5.5 collām. Jaunais Gigaset viedtālrunis saņems 16 megapikseļu galveno kameru un 8 megapikseļi pašiņu kameru. Viedtālrunim būs uzstādīta Android 5.1.1 Lollipop operētājsistēma.

    Tiek baumots, ka Gigaset viedtālrunis tiks izziņots IFA 2015 Berlīnē septembra pirmajās dienās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma