Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple varētu veidot Top Gear autošova līdzinieku

    Jaunākie raksti

    Tiek minēts, ka Apple plānos varētu būt pievienošanās filmu industrijai, sākotnēji veidojot saturu Apple TV vajadzībām. Iespējams, ka Apple varētu konkurēt ar Netflix, kas arī savā paspārnē veido dažādus seriālus. Mums zināmākie Netflix veidotie seriāli varētu būt Better Call Saul (Breaking Bad atzarojums), House of Cards un Orange is the New Black.

    Apple jau šobrīd meklējot aktierus un režisorus, lai uzsāktu satura veidošanu. Pagaidām ir pāragri spriest par Apple plāniem un seriālu saturu. No biznesa viedokļa, visticamāk, gaidāma mēneša abonēšanas maksa, kā arī Apple veidoto saturu nāksies skatīties ar Apple TV, iPad vai iPhone palīdzību.

    Reklāma

    Tika baumots, ka Apple plānos bija pārpirkt bijušo BBC autošova Top Gear zvaigžņu trio, bet Amazon solījuši lielāku cenu. Klārksons kļūs par vislabāk atalgoto televīzijas raidījumu vadītāju Lielbritānijā. Klārksona darba devējs būs Amazon, kas bijušajam Top Gear vadītājam maksās 10 miljonus mārciņu jeb 13.8 miljonus eiro gadā. Džeimss Mejs un Ričards Hammonds saņems mazāk – katrs 7.2 miljonus mārciņu jeb 9.9 miljonus eiro gadā. Apple varētu nebūt atmetuši cerību par auto raidījuma izveidi.

    Apple, iespējams, gatavo jaunu Apple TV aparātu, kas tiks izziņots jau nākamajā nedēļā kopā ar jaunajiem iPhone modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    02.09.2015 09:16

    Man šķiet ka Apple varētu reiz iet audzēt arī dilles…

    Kaspars
    02.09.2015 10:08

    tad jau tā nebūs kopēšana, bet inovācija un kas nebijis!:)

    Krišjānis Arājs
    02.09.2015 17:19

    Pēc tam vēl iesniegs prasību tiesā pret Amazoni sakot ka viņu jaunais TG ir plaģiāts.

    davfreim
    03.09.2015 00:10

    Fuu Apple, nevajag viņiem darīt neko, ā nē, pag, tad arī atrastos pļūtīzeri un pļūtītu, ka neko jaunu nedara.

    Reklāma