Web Analytics
More
    Reklāma

    Adobe jaunais viedierīču fotogrāfiju redaktors varētu tikt izziņots oktobrī

    Jaunākie raksti

    Adobe šogad paspējuši pārtraukt viedierīcēm paredzētā foto redaktora Photoshop Touch izstrādi un tika uzreiz minēts, ka uzņēmums pievērsies citas foto redaktora lietotnes izveidei. Zināms, ka Adobe lolojumam piešķirts kodēts nosaukums Project Rigel, kā arī tas, ka jaunai lietotnei būtu jāiznāk šajā rudenī.

    Sākotnēji būšot pieejama iOS operētājsistēmai paredzēta bezmaksas Adobe fotogrāfiju redaktora lietotne, kas izskatās un darbojas līdzīgi galddatoros redzamajām fotogrāfiju redaktoru alternatīvām. Protams, tikšot strādāts pie fotogrāfiju redaktora saskarnes pielāgošanas skārienekrāniem, lai neatbaidītu foto entuziastus un profesionāļus. Adobe jaunā lietotnē varētu tikt piedāvāta iespēja darboties arī ar peles vai irbuļa palīdzību.

    Reklāma

    Adobe Max konference gaidāma oktobrī, tāpēc tiek pieļauts, ka tieši tajā uzņēmums grasās atklāt visu informāciju par Project Rigel un iOS lietotnes iznākšanas laiku. Šobrīd Adobe apcirkņos ir arī pāris citas viedierīču lietotnes – Photoshop Express un Lightroom iOS un Android operētājsistēmām.

    Adobe Lightroom ļauj ērti sinhronizēt fotogrāfijas starp vairākām ierīcēm, tāpēc planšetdatoru atbalsts ir tikai loģisks un nepieciešams. Lightroom iOS versijā arī ienākušas pavasara vēsmas, kas uzlabot bilžu apgriešanas ērtumu un pievieno automātisku uzņemto fotoattēlu iztaisnošanu. Pati Lightroom lietotne ir bez maksas, bet tā būs bezjēdzīga bez Adobe Creative Cloud Photography maksas plāna. Šis ir viens no iedarbīgākajiem veidiem, lai Adobe beidzot spētu izvairīties no pirātisma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma