Web Analytics
More
    Reklāma

    LG iepazīstina ar izsmalcinātu zelta viedpulksteni LG Watch Urbane Luxe

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) sadarbībā ar ASV juvelierizstrādājumu uzņēmumu REEDS Jewelers tirgū laidīs luksus viedpulksteni LG Watch Urbane Luxe, kas pie patērētājiem nonāks ierobežotā daudzumā. Šī nēsājamā ierīce ir izgreznota ar 23 karātu zeltu, aligatora ādas siksniņu apvienojumā un ekskluzīvu lakotu ietvaru. LG Watch Urbane Luxe tirdzniecībā būs pieejams pēc pasūtījuma no oktobra beigām, un tā mazumtirdzniecības cena būs aptuveni 1200 ASV dolāru.

    LG Watch Urbane Luxe var lepoties ar elegantu aiztaisīšanas sprādzi, kuras sākotnējo dizainu  1910.gadā izgudroja Luī Kartjē, kas šo pulksteni un un tās izmantošanu padara vēl ekskluzīvāku un vērtīgāku. Aligatora ādas siksniņa ir ar rokām darināta augstākajā daiļamatniecības līmenī, tās izstrādei ietverot 50 atsevišķus soļus un piesaistot 30 pieredzējušus ādas izstrādājumu izgatavotājus. LG Watch Urbane Luxe izmantotais 23 karātu zelts ir izturīgāks un cietāks par juvelierizstrādājumos izmantoto 24 karātu zeltu, un smagāks par 18 karātu zeltu, kas tiek izmantots tradicionālajos luksusa pulksteņos.

    Reklāma

    „Nēsājamās ierīces nevajadzētu uztvert kā kāda viedtālruņa papildinājumu, bet gan kā paša nēsātāja stila papildinājumu,” norāda LG Mobile Communications Co. mārketinga komunikācijas viceprezidents un vadītājs Kriss Jie. „Šis daiļamatniecības un tehnoloģiju apvienojums ir dabīga viedpulksteņu evolūcija, tiem aizvien vairāk kļūstot par dzīvesveida aksesuāru, nevis tikai ierīci. Mēs domājam, ka šis ir pareizais nēsājamo ierīču virziens un mēs vēlamies veicināt šo transformāciju.”

    Katrs no 500 ierobežotā daudzumā radītajiem pulksteņiem autentiskumam tiks iegravēts ar savu sērijas numuru, un tos iespējams iepriekšpasūtīt vietnē www.REEDS.com vai apmeklējot REEDS Jewelers veikalus.

    Izstādes IFA 2015 apmeklētāji varēs iepazīties ar šo skaisto mākslas darbu un citām LG mobilajām ierīcēm LG stendā Messe Berlin 18. zālē no 4. līdz 9. septembrim.

    LG Watch Urbane Luxe 3

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    31.08.2015 11:38

    Kurš var iedomāties nēsāt putekļusūcējfirmas pulksteni? Gan jau sadāvinās akcionāriem un tie ātri tos pulksteņus noslēps atvilknēs :D

    Ksspars Lccis
    31.08.2015 13:54
    Reply to  KKTK

    šitam īstais nosaukums jāmeklē LG vēsturē – GoldenStar!!!

    x
    31.08.2015 14:21
    Reply to  KKTK

    štrunts par sūcējiem….galu galā, kanons arī ir kopētāju ražotājs, kas tomēr pamanījies dslr segmentā iespraukties starp lielajiem spēlētājiem.

    te tomēr ir iespēja uzpucēt apgraizīto priekšādiņu ar zeltu un strēķīti krokodaila ādas, bet joprojām turos pie domas ka taisīt viedpulksteņus lai izskatītos “gluži kā īsts pulkstenis” ir nepreizs virziens. Dodiet haiteku un hadronus, bet reptiļi lai paliek dzīvot un tos zeltījumus arī atstājiet baņķiermadāmu abažūriem.

    01.09.2015 01:15
    Reply to  x

    Derētu tomēr zināt, ka Canon jau kopš laika gala (30tajiem gadiem) ir foto kameru ražotājs, bet tā nu ir sanācis, ka mūsdienās kopētāji ienes lielāko peļņu. Par spīti tam Canon ir nevis iespraucies starp spēlētājiem, bet ir viens no 2 svarīgākajiem ražotājiem, ja runājam par profesionālajām kamerām.

    x
    01.09.2015 08:34
    Reply to  Miks Latvis

    nopietni?

    nespēju noticēt, ka kāds varētu pavilkties uz who’s real camera maker štellēm.
    Bet fotoaparāti ikvienam no ražotājiem ir veids, kā pielietot precīzajās nozarēs uzkrāto pieredzi un iztērēt pamatnozarēs (mikroskopi, medicīniskais aprīkojums, tie paši kopētāji) uzkrāto peļņu.

    31.08.2015 15:41

    Mani tūlīt lamās, bet ja sū** iesprauž rozīni, tas par kūku nepārvēršas.

    Reklāma