Web Analytics
More
    Reklāma

    Google ierocis pret Yelp būs tavas fotogrāfijas

    Jaunākie raksti

    Nevienam nav noslēpums, ka Google vēlas pārspēt Yelp – servisu, kurā lietotāji var izvietot restorānu atsauksmes. Laika gaitā Yelp ir apaudzis ar tiešsaistes galdiņa rezervēšanas iespējām, kā arī diennakts ēdiena piegādes servisu. Iepriekš Google tika vainota monopolstāvokļa izmantošanā, kas noplicinot citu izstrādātāju izveidotos servisus.

    Eiropas Savienība formāli uzsākusi tiesvedību Google monopola stāvokļa ļaunprātīgā izmantošanā, dodot priekšroku saviem servisiem un veikaliem. Google nelabvēlīgs iznākums tiesvedība varētu izmaksāt pat līdz 6 miljardiem dolāru. Google meklēšanas rezultātu un tiešsaistes veikalu monopola stāvokļa izmantošanas izmeklēšanā lielākās problēmas saistītas ne tikai ar veikaliem, bet arī ar ceļošanu.

    Reklāma

    Yelp apsteigšanai ir plāns – ļaut Google Maps lietotājiem papildināt karšu saturu ar savām atsauksmēm par restorāniem un maziem veikaliņiem. Būs arī iespēja pievienot fotogrāfijas, bet to varēs paveikt tikai ar trešā līmeņa Google Maps Local Guides. Nāksies reģistrēties Local Guides programmā, kā arī pieeju restorānu vērtēšanai varēs saņemt pēc vismaz 50 citu atsauksmju iesniegšanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma