Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumas – BlackBerry 10 operētājsistēma var pārdzimt par Android saskarni

    Jaunākie raksti

    Jau kādu strēķi tiek baumots, ka BlackBerry varētu pilnībā pieslieties Android nometnei, kas nebūt nekāds pārsteigums. BlackBerry varētu dot zaļo gaismu nepiedodami nedrošajai Google Android operētājsistēmai. Reuters norāda, ka šādas baumas nāk vienlaikus no četriem uzticamiem avotiem. BlackBerry šobrīd ir pussoli no Android, jo pastāv pavisam oficiāla iespēja ielādēt un izmantot Android lietotnes no Amazon veikala. Amazon lietotņu veikals nāk jau rūpnīcā uzstādīts BlackBerry 10 operētājsistēmai. BlackBerry operētājsistēmas izplatība ir zem 1% visā pasaulē, kamēr Android ieņem stabilu pirmo vietu ar aptuveni 78%.

    Jaunākās baumas norāda uz BlackBerry 10 operētājsistēmas pilnīgu pārstrādāšanu – BlackBerry 10 operētājsistēma turpmāk varētu kļūt par Android saskarni, gluži kā Samsung TouchWiz vai Meizu Flyme. BlackBerry, protams, uzstādīs vairākus drošības risinājumus un Productivity Suite lietotnes, kuru skaitā ir BlackBerry Hub, BlackBerry Calendar, BlackBerry Contacts, Documents To Go un Universal Search.

    Reklāma

    BlackBerry Venice, iespējams, kļūs par pirmo ražotāja viedtālruni, kas papildinās Android viedierīču skaitu, turklāt tas nebūs nekāds nīkulis. BlackBerry Venice būšot viens no retajiem viedtālruņiem pasaulē ar Quad HD ekrānu, un viedtālrunis ASV tirgū varētu nonākt jau novembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    24.08.2015 09:47

    spellčekings, Arti, spellčekings…

    24.08.2015 10:55
    Reply to  Ksspars Lccis

    Acīgie sātani!

    Olegs Falevics
    24.08.2015 16:19

    Ja atstās BB Hub kāds ir tagad, noteikti, ka šo Venice nopirkšu. Pārkāpšu savam anti android slieksnim pāri.

    Viedais
    24.08.2015 18:12

    Ceru, ka tā nav taisnība. Bet ja ir – vismaz varētu būt 2 versijās – viena no kurām būtu BB OS 10. Vienmēr ir patikuši BB telefoni, drošības aspekts, nostrādātība un patīkamā apziņa, ka neesi kārtējais aifonists vai miljonais androīdlietotājs. BB Torch bija lielisks aparāts. Šobrīd metu acis uz BB Passport Silver Edition.

    Olegs Falevics
    24.08.2015 21:54
    Reply to  Viedais

    Bet nevar BB bez ārējas palīdzības. Manam Z30 80% aplikāciju ir no SNAP vai Amazon. Blackberry world alternatīvu iespēju nepiedāvā. Tādēļ sadarbība ar Android ir neizbēgama. Diemžēl.

    x
    24.08.2015 21:56

    Venēcija – pilsēta, kas grimst. Ko gan BB ar to gribēja teikt…

    Reklāma