Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunākais Android Wear atjauninājums LG G Watch R nodrošina Wi-Fi savienojamību

    Jaunākie raksti

    Pateicoties jaunākajam Android Wear atjauninājumam, LG viedpulkstenis  G Watch R iegūs Wi-Fi savienojamību, nodrošinot ierīces nēsātājiem iespēju uz rokas saņemt paziņojumus un citu informāciju pat bez Bluetooth savienojuma.

    Nākamo dažu dienu laikā LG G Watch, G Watch R un Watch Urbane ierīces kļūs krietni daudzpusīgākas, pateicoties bezvadu aparātprogrammatūras (FOTA) atjauninājuma izplatībai visā pasaulē. Papildus G Watch R Wi-Fi savienojamībai visas trīs LG ierīces tagad atbalstīs interaktīvas pulksteņu ciparnīcas, kuras īpašnieki varēs lejupielādēt no Google Play veikala. Interaktīvās pulksteņu ciparnīcas ļauj lietotājiem, pieskaroties noteiktām pulksteņa ekrāna vietām, iegūt papildu svarīgu informāciju.

    Reklāma

    Jaunākais atjauninājums LG Android Wear ierīcēm nodrošinās arī iespēju atbalstīt noderīgas aplikācijas, kas veic noteiktas funkcijas, tostarp attēlo četru dienu laikapstākļu prognozi vai veic tulkošanu vairākās svešvalodās tieši pulkstenī. Tā kā vairs nav nepieciešamības no kabatas izņemt un ieslēgt telefonu, Android Wear aplikācijas nodrošina ērtību un ietaupa laiku aktīviem un aizņemtiem lietotājiem.

    Papildu informācijai par šo atjauninājumu un tā svarīgākajām funkcijām, lūdzu, apmeklējiet Google oficiālo Android Wear blogu vietnē http://officialandroid.blogspot.com

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma