Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp iOS lietotāji saņem tīmekļa pārlūka saskarnes iespējas

    Jaunākie raksti

    WhatsApp kā pēdējo mobilo platformu izmantošanai kopā ar tīmekļa pārlūka saskarni pievienojis iOS. Tas nozīmē, ka arī iPhone lietotāji var sinhronizēt viedtālruņa ziņojumus ar WhatsApp Web. WhatsApp Web jau šobrīd strādājot iOS lietotājiem, bet ne visi viedtālruņi saņēmuši nepieciešamo WhatsApp iOS lietotnes jauninājumu.

    Atjauno WhatsApp uz jaunāko versiju un lietotnē būs iespēja nolasīt datorā attēloto QR kodu. Pēc mirkļa datorā atvērsies lapa ar visām mūsu sarakstēm, kuras varēsim ērti turpināt. Lai tīmekļa saskarnes versija darbotos, telefonam visu laiku jābūt savienotam ar internetu. Netiek precizēts, bet, iespējams, ka arī iPhone lietotāji šo iespēju var darbināt tikai Chrome pārlūkā.

    Reklāma

    WhatsApp apgalvo, ka saziņas servisu izmanto ap 800 miljoniem aktīvu lietotāju visā pasaulē. WhatsApp ir milzu problēmas ar Āzijas tirgu, kur vēsturiski līderi ir WeChat un KakaoTalk. Iepriekš WhatsApp pārsteiguši ar pašu veidotu SIM karti – izveidots WhatSIM serviss, kas ļauj WhatsApp izmantot viedtālruņos bez atsevišķa mobilo datu plāna. WhatSIM iegāde maksā 10 eiro un šī SIM karte ļauj izmantot WhatsApp bez mēneša maksa, bez maksas par izmantoto interneta apjomu un arī bez ierobežota derīguma termiņa.

    whatsapp web

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    20.08.2015 14:20

    Kur tieši rakstā ir saite uz WhatsApp Web? Jā, es māku izmantot Google, bet kāpēc nevar uzreiz iesaitēt?

    20.08.2015 15:57
    Reply to  Jānis
    Komentētājs
    20.08.2015 16:15

    WhatSIM strādā arī Latvijā?

    Ali
    20.08.2015 16:31

    Vēl tikai iOS atjauninājums jāsagaida, jo šobrīd vēl nav pieejams

    a
    21.08.2015 09:56

    Man ir whatsapp 2.12.5. kura tad ir aktuālā versija, ja ābolveikalā šī ir pēdējā un tajā nav whatsappweb pie settingiem?

    A.Z
    21.08.2015 10:46
    Reply to  a

    Nevajag nekādu atjauninājum jaunā iespēja parādās pie settings automātiski.

    Reklāma