Web Analytics
More
    Reklāma

    Silent Circle Blackphone 2 būs iegādājams septembrī

    Jaunākie raksti

    Blackphone tiek uzskatīts par drošāko Android viedtālruni. Blackphone sola nosargāt lietotāja privāto informāciju un drīzumā viedtālruņa iespējas kļūs vēl nepārspējamākas, jo tiks izslēgts visu mūsdienu drošības risinājumu vājais posms – cilvēks. Vēl martā Mobile World Congress 2015 ietvaros Blackphone izziņoja otrās paaudzes viedtālruņu veidošanu. Iepriekšējais Blackphone modelis tika pasūtīts pie spāņu ražotāja Geeksphone, bet Silent Circle nespēj pilnībā garantēt drošību, ja viss izstrādes un izveides process nav pilnībā kontrolējams uzņēmuma iekšienē.

    Interesenti var iepriekšpasūtīt Blackphone 2 ražotāja mājaslapā, tas būšot pieejams septembrī, bet ne vārds nav minēts par Blackphone 2 cenu.

    Reklāma

    Blackphone iepriekš izziņojuši lielu Android operētājsistēmas pielāgojuma PrivatOS jauninājumu, kas nesīs sev līdzi vairākus būtiskus uzlabojumus. Iesākumā Blackphone atdalīs PrivatOS lietotāja privāto un darba saturu, gluži kā tas tagad iespējams Android 5.0 Lollipop, izveidojot vairāku lietotāju kontus.

    Blackphone 2 būs pilnībā veidots uzņēmuma ietvaros, tas saņems astoņu kodolu procesoru, 3 GB RAM un 32 GB iekšējo atmiņu. Jaunā Blackphone 2 darbību nodrošinās lielākas ietilpības akumulators (tā parametri netiek precizēti) un viedtālrunis iegūs 5.5 collu 1080p ekrānu.

    Blackphone 1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    SSSS
    20.08.2015 20:10

    Nav problēmu uztaisīt drošu sistēmu. Problēma ir uztaisīt drošu sistēmu, kuru lietotājs gribēs lietot.
    Tāpat arī šis telefons – izpakojot no kastītes, tas ir drošs. Sainstalējot visu to, ko lietotājs vēlas no 101 dažāda aplikāciju izstrādāju piedāvājumiem (attiecīgi sniedzot visas pieprasītās atļaujas), šis telefons pārvērtīsies par tādu pašu bezjēdzīgu Android kluci kā visi pārējie.

    21.08.2015 09:09
    Reply to  SSSS

    Tika solīts izveidot pašiem savu drošu lietotņu veikalu. Vai tas ir izdevies, nezinu.

    Ksspars Lccis
    21.08.2015 10:16

    … bezjēdzīgu Android kluci kā visi pārējie …. halucigēnās sēnes vai līme maisiņā?

    21.08.2015 10:48
    Reply to  Ksspars Lccis

    Iekosts ābols kabatā…

    SSSS
    21.08.2015 14:38
    Reply to  Artis Abols

    Windows Phone kabatā.
    Bezjēdzīgu no drošības viedokļa es biju domājis. Iepriekš vispārināju, jo patīk troļļot.
    Savus datus aizsargāt (bet ne nosargāt) var jebkurš ar jebkuru tālruni, tam nav nepieciešams izgrūst lielu naudu par šādu telefonu – pietiek tikai ar prātu.

    Reklāma