Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Hangouts beidzot saņem pārlūka versiju

    Jaunākie raksti

    Google beidzot piešķīruši Hangouts saziņas servisam pašam savu tīmekļa vietni hangouts.google.com. Hangouts saziņas serviss vairs nav nobēdzināts dziļi Google+ un Gmail saskarnēs, kā arī tīmekļa vietnē iespējams veikt zvanus, sūtīt ziņas un pat pieejams video čats. Aktīviem Gmail lietotājiem varbūt tas nešķitīs ērti, tomēr visi citi spēs izbaudīt Hangouts servisu vienkāršā un glītā mājaslapā.

    Hangouts tīmekļa versijai pieejama arī balss zvani uz mobilajiem tālruņiem. Interesanti, ka zvanīt ar Hangouts varēs uz jebkuru numuru, bet ASV un Kanādā bieži vien tas būs bezmaksas zvans, kamēr pie mums izmaksas noteikti pārsniedz mobilo sakaru pakalpojumu izcenojumus. Savā starpā divi Hangouts lietotāji, protams, sazvanīsies bez maksas.

    Reklāma

    Google gatavojas pieteikt karu Skype, WhatsApp, Facebook Messenger un līdzvērtīgiem servisiem ar savu Hangouts servisu. Jau šobrīd Hangouts ir vienīgā Chromebook saziņas aplikācija, kā arī Hangouts varam sastapt Android un iOS viedtālruņos, kur aplikācija saņēmusi SMS sūtīšanas un saņemšanas godu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    19.08.2015 12:30

    Bez sms atbalsta šī web aplikācija man ir visai bezjēdzīga, jo neviens hangout-u manā paziņu lokā neizmanto. Whatsapp web, piemēram, ļoti patīk un izmantoju bieži.

    Matiss
    19.08.2015 13:40

    Es gan ģimenē un ar tuvākajiem draugiem lietoju hangouts, kur ir apvienots sms ar šo. Tāpat gandrīz visiem ir gmail konts. Nav perfekta aplikācija, bet ir lietojama. Whatsapp nelietoju, jo ir Facebook messenger.

    19.08.2015 14:48
    Reply to  Matiss

    Facebook Messenger nelietoju, jo ir m.facebook.com ;)

    bombelats
    19.08.2015 18:19

    Brīžiem jau tracina šīs daudzās saziņas lietotnes. Vienkāršāk lietot veco labo SMS/MMS. Un ja lieto tikai sarakstei, tad nav jēgas no visiem vatsapiem, vaiberiem utt, nu vismaz savā valstī.

    19.08.2015 22:12
    Reply to  bombelats

    Tracina vai ne tracina, bet ko lieto paziņas/draugi, to nākas lietot arī pašam.

    Austris Laizāns
    19.08.2015 22:31

    Diezgan nejēdzīga lapa. Biju domājis, ka būs kaut kas līdzīgāks Messanger weblapai. Liela bija vilšanās, kad uzleca tas pats logs kas gmailā… Tad jau labāk lai gmails stāv vaļā, tad varu vēl paralēli paskatīties vai nav jauns mails pienācis :)

    Reklāma