Web Analytics
More
    Reklāma

    Neizziņots LG procesors pārspēj Samsung Galaxy S6 ar Exynos 7420

    Jaunākie raksti

    LG šobrīd pilnībā paļaujas uz Qualcomm procesoriem, bet ar tiem ir vienas bēdas un posts pēdējā “metienā”. Jau pagājušā gada nogalē tika runāts, ka LG veidos paštaisītus Nuclun (izrunā – NOO-klun) procesorus. Viedierīču ražotāji mēģina optimizēt izmaksas, ražojot paši savus mobilos procesorus. Protams, šāda pieeja sākumā veido ļoti augstas izmaksas, bet ilgākā laikā, iespējams, var atmaksāties. Šobrīd savus procesorus veido Samsung (Exynos līnija) un arī Huawei (HiSilicon Kirin līnija). Tika baumots arī par Xiaomi procesoru līniju. Tagad kārta LG.

    Oficiāli neizziņots Nuclun 2 procesors sintētiskās veiktspējas testos esot pārspējis Samsung Galaxy S6 atrodamo Exynos 7420 procesoru. Exynos 7420 procesors darbinās arī Galaxy Note 5 un Galaxy S6 edge+. Nuclun 2 procesora oficiāla iznākšana varētu būt gaidāma LG nākotnes modelī LG G Pro 3.

    Reklāma

    Pirmais viedtālrunis ar pašu veidotu procesoru ir pie mums nenopērkamais LG G3 Screen. Tas saņēmis 5.9 collu Full HD IPS ekrānu, 4G savienojumu, 32 GB iekšējo atmiņu un 2 GB RAM. Viedtālrunim ir 3000 mAh akumulators, kā arī 13 megapikseļu galvenā un 2.1 megapikseļa priekšējā kamera. Sākumā Nuclun viedierīces būs ieejamas tikai Korejā. Par pieejamību citās pasaules daļās ziņu nav, bet var spriest, ka LG ies tik pat smagi kā Samsung ar Exynos. Tikai pēdējos modeļos sāk parādīties viedierīču Exynos modeļi arī Eiropā.

    lg-nuclun-benchmark-630x445

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma