Web Analytics
More
    Reklāma

    Nīderlandē liegta HTC One M9+ tirdzniecība

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka HTC One M9+ Nīderlandē piedzīvo smagus laikus – viedtālrunis izņemts no tirdzniecības vairākās lielās tirdzniecības veikalu ķēdēs. Tiek baumots, ka tas ir saistīts ar 4G savienojuma problēmām. Iespējams, ka HTC iztiks tikai ar jauninājuma izlaišanu One M9+ modelim, bet var nākties atsaukt visus pārdotos One M9+.

    HTC oficiāli paziņojis, ka šobrīd noris izmeklēšana, bet par 4G mobilo datu savienojumu nespējām nekas paziņojumā nav minēts.

    Reklāma

    HTC One M9+ modelis ir saņēmis 5.2 collu 1440 x 2560 izšķirtspējas Super LCD 3 ekrānu un karstošā Snapdragon 810 vietā tiek izmantots astoņu kodolu 2.2 GHz MediaTek MT6795T procesors kopā ar 3 GB RAM un 32 GB atmiņu, no kuras ap 21 GB pieejams lietotājam. HTC One M9+ atbalstīs microSD kartes līdz pat 2 TB, kamēr HTC One M9 modelis atbalsta 128 GB microSD kartes. Interesanti, ka HTC One M9+ modelī atgriezušās divas aizmugures kameras, kas bija vērojams vecākajā HTC One M8 viedtālrunī.

    Jaunais viedtālrunis HTC One M9+ Baltijas tirgū būs pieejams 2015. gada augusta beigās elektropreču veikalos. Tālruņa aptuvenā cena būs 799 – 829 eiro.

    HTC One M9+ jau šobrīd atrodas man uz galda un tuvākās nedēļas laikā ceru arī jums izstāstīt par piedzīvojumiem ar šo viedtālruni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    judenknochlein
    16.08.2015 01:54

    Neizņemama baterija = tas man automātiski ir NO BUY :(
    Toties ir stereo skaļruņi līdz kuriem samsung savās ierīcēs laikam nonāks pēc gadiem 10

    Reklāma