Web Analytics
More
    Reklāma

    Bijušie Google un HTC darbinieki veidos OnePlus konkurentu

    Jaunākie raksti

    Google Ventures atbalstītais stārtaps Nextbit paziņojis, ka grasās iziet viedtālruņu tirgū ar jaunu produktu. Šobrīd var sacīt, ka viedtālruņu tirgus ir piesātināts un jaunam zīmolam tajā vieta var arī neatrasties. Tad ir jānāk ar ļoti spēcīgu pieteikumu un vēl labāku piedāvājumus.

    Nextbit vadības groži nodoti diviem Google bijušajiem vadošajiem darbiniekiem Tomam Mosam (Tom Moss) un Maikam Čenam (Mike Chan), bet par ražošanu būs atbildīgs bijušais HTC dizaina nodaļas vadītājs Skots Kroils (Scott Croyle). Nextbit plāno iet OnePlus ceļu, piedāvājot premium klases viedtālruni cenu kategorijā starp 300 un 400 dolāriem.

    Reklāma

    Uzņēmums cer, ka viņu radītie viedtālruņi ar laiku kļūs tikai labāki un labāki. Nextbit solījumi balstīti regulāros atjauninājumos, kas nodrošinās papildus funkciju un ērtību pievienošanu. Ražotājs apgalvo, ka novārtā netiks atstāta arī viedtālruņu ātrdarbība un akumulatora darbības uzlabošana.

    Nextbit viedtālruņa izziņošana gaidāma 1. septembrī.

    Nextbit-team-640x424

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    12.08.2015 14:56

    Fenomenāls paziņojums!!!
    Pārējie ražotāji to nedara???
    Gribēt jau var daudz ko, bet komponentes no kā saskrūvēt jēdzīgu aparātu nav īpaši liela izvēle.
    Katrā ziņā tas liek sakustēties tirgum kopumā.

    Kaspars
    12.08.2015 20:54
    Reply to  LOOK

    piem HTC! Cik jēdzīgu HTC aparātu var nopirkt par 300$?

    Kaspars
    12.08.2015 21:02

    No pēdējiem jaunbrendu veikumiem, man iespaidīgs likās ZUK Z1, 4000mAh, atmiņa 64GB, operatīvā 3GB, veiksmīgākais Qualcomm procesor Snapdragon 801 (tas ir stabilāks (it kā) pa 810 un 808) un cena zem 300$, sony kameras, USB Type-C 3.0 utt. ZUK tas ir Lenovo veidots brends, varbūt Nextbit ir HTC?

    Reklāma