Web Analytics
More
    Reklāma

    LG pievienojas Samsung un Google ar ikmēneša jauninājumiem

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā Samsung oficiāli atklāja plānus nodrošināt Android viedierīces ar aktuālajiem operētājsistēmas jauninājumiem aptuveni vienu reizi mēnesī. Google nākusi klajā ar līdzvērtīgu paziņojumu par Nexus viedierīču jauninājumu nodrošināšanu aptuveni vienu reizi mēnesī. Ar paziņojumu nedaudz nokavējās LG, bet arī šis ražotājs atklājis vēlmi piedāvāt drošības jauninājumu saņemšanu katru mēnesi.

    Google uzreiz paziņoja, ka jauninājumu ikmēneša programmai kvalificējas Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7, Nexus 9, Nexus 10 un Nexus Player. Par Samsung ierīču sarakstu vēl skaidras informācijas nav un arī LG nav atklājis atbalstīto viedtālruņu klāstu. Diemžēl tas nenozīmē, ka Google Nexus, Samsung Galaxy un LG viedierīces saņems uzreiz arī svaigākās Android operētājsistēmas versijas – mobilā operētājsistēma paliks tik pat sadrumstalota.

    Reklāma

    Google norāda, ka vienu reizi mēnesī visiem Android ražotājiem, kas ar Google noslēguši līgumus, tiek nosūtīta aktuālākā informācija par Android jaunumiem un drošības labojumiem. Cerams, ka kādreiz Google kopā ar ražotājiem saņemsies un piedāvā laicīgi arī jaunākās Android operētājsistēmas versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    10.08.2015 13:09

    Diemzheel ar ironiju jaasaka, ka ideja nav slikta, bet kur joprojam no google ir OTA atjauninajums? Es nevelos parlikt ROM katru menesi, ja tas nepienak OTA veidaa.

    10.08.2015 14:09
    Reply to  Nettwerk

    Runa ir par OTA, bet tieši Nexus gadījumā ar OTA ātrumiem nav viss gluži ideāli.

    Pirx73
    17.08.2015 16:15
    Reply to  Artis Abols

    Manam Nexus 4 pagaidām OTA nav atnākusi, sēž uz LMY47V bilda.

    Reklāma