Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei un Siemens modernizēs Vācijas dzelzceļa Deutsche Bahn GSM-R tīklu

    Jaunākie raksti

    Vācijas dzelzceļš Deutsche Bahn paziņojuši, ka aizstās pirmās paaudzes GSM-R tehnoloģiju ar GSM-R platjoslas tehnoloģiju. Izmaiņas veiks uzņēmumi Huawei un Siemens Convergence Creators. Sistēma sākotnēji tiks ieviesta Ziemeļvācijas maršrutos.

    Šis projekts ir īpašs, jo inovatīvo telekomunikāciju tehnoloģiju ražotājs Huawei kvalitātes vadībā apvienosies ar Siemens. Ar šo soli Vācijas dzelzceļš kļūs par celmlauzi nākotnes iekšējo dzelzceļa platjoslas tīkla veidošanā.

    Reklāma

    Lai aizstātu Vācijas dzelzceļa esošo GSM-R infrastruktūru ar Huawei GSM-R tehnoloģiju maksimāli efektīvi, tika veikti mērījumi, kas apstiprināja savstarpēju izmantojamību starp esošā GSM-R tīkla komponentēm ar jaunā tīkla vajadzībām. Kā daļa no pielāgošanās procesa, Huawei GSM-R infrastruktūra tiks instalēta jau esošajā Vācijas dzelzceļa komunikācijas centrā.

    “Mēs ar nepacietību gaidām sadarbību ar Siemens Convergence Creators un viņu iekšējo sistēmu piegādātāju Huawei. Esam pārliecināti par augsto kvalitāti un inovatīvajām tehnoloģiskajām iespējām mūsu partneriem,” saka Heike Hanagarts (Heike Hanagarth), Deutsche Bahn tehnoloģiju un vides nodaļas vadītājs.

    Kevins Hu (Kevin Hu), Huawei Vācija izpilddirektors norādīja: “Huawei vēlas pateikties Vācijas dzelzceļam par izrādīto uzticību. Sasniegumu pamatā bija lieliski īstenotā profesionālā sadarbība ar Siemens CVC. Siemens un Huawei kopdarbs šajā projektā būs kā garantija procesa vienmērīgai īstenošanai piegādes, uzstādīšanas un instalēšanas procesā. Pirmo reizi vēsturē GSM-R tehnoloģijas tiks mainītas darbībā esošam dzelzceļa tīklam. Šāds solis piedāvās Vācijas dzelzceļam iespēju paplašināties un sagatavoties platjoslas tīkla prasībām, bez papildu aparatūras nomaiņas.”

    Projektā paredzēts integrēt 12 tūkstošus kilometru Vācijas dzelzceļa tīkla sistēmu, jeb 40% no kopējā operatīvā Vācijas dzelzceļa tīkla apjoma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma