Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izziņo Wine Smart atveramo viedtālruni

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) iepazīstina ar  jaunāko hibrīda viedtālruni, kas izstrādāts īpaši tai lietotāju paaudzei, kura ir vairāk pieradusi pie atveramo tālruņu korpusa dizaina. Jaunais LG Wine Smart debiju atsevišķās valstīs piedzīvos jau šomēnes, tostarp Francijā, Itālijā, Polijā, Spānijā, Kazahstānā, Japānā un Lielbritānijā.

    LG Wine Smart apvieno atveramā telefona dizaina familiaritāti ar viegli lietojamu skārienjutīgu ekrānu, viedtālruņa savienojamību un jaudu. LG optimizējis šo ierīci ar modernām multimediju funkcijām, lai padarītu pāreju no mobilā tālruņa uz viedtālruni pēc iespējas nemanāmāku.

    Reklāma

    LG Wine Smart aprīkots ar operētājsistēmu Android Lollipop 5.1.1 un spēj bez problēmām darbināt jaunākās aplikācijas. Ierīce piedāvā lielu fizisku 3×4 ciparu tastatūru ātrai un precīzai rakstīšanai, kā arī ātros taustiņus, kas nodrošina tūlītēju piekļuvi tādām bieži lietotām funkcijām kā tālruņu numura sastādītājam, kontaktu sarakstam, īsziņām vai kamerai. Lielās ikonas palīdz pilnībā izmantot 3×3 sākuma ekrāna izvietojumu izteiksmīgajā 3.2 collu HVGA ekrānā. Wine Smart piedāvā arī LG Safety Care funkciju, kuru iespējams uzstādīt, lai automātiski pārraidītu trauksmes signālus un reāllaika atrašanās vietu iepriekš noteiktiem kontaktiem, kad lietotājam nepieciešama tūlītēja palīdzība.

    „Ar Wine Smart mūsu mērķis bija radīt viedtālruni atveramo telefonu cienītājiem,” norāda LG Electronics Mobile Communications Co. prezidents un vadītājs Džuno Čo. „Lietotājiem nevajadzētu laist garām viedtelefonu revolūciju tikai tāpēc, ka viņi priekšroku dod konkrētam telefona dizainam. Pateicoties LG Wine Smart, tas vairs nebūs jādara.”

    Cena un pieejamība Baltijas tirgū tiks paziņotsa atsevišķi.

    LG G Wine Smart galvenās specifikācijas:

    • Čipkopa: 1.1GHz Quad-Core
    • Operētājsistēma: Android 5.1.1 Lollipop
    • Displejs: 3.2-collas HVGA (480 x 320)
    • Kamera: aizmugurējā – 3MP, priekšējā – VGA
    • Izmērs: 117.7 x 58.7 x 16.6mm
    • Atmiņa: 4GB ROM / 1GB RAM / MicroSD
    • Akumulators: 1,700mAh (izņemams)
    • Tīkls: 4G LTE / HSPA+ 42Mbps (3G)
    • Krāsas: burgundijas sarkana un zila
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Martins111
    05.08.2015 11:15

    Kādreiz, kad atveramie bija topā, tad svarīgākā fīča bija, lai būtu ārējais ekrāns, lai varu redzēt zvanītāju neatverot telefonu. Neizskatu iespēju šo pirkt, bet, manuprāt, pietrūkst ārējais ekrāns. Lai gan, man to risinātu man Pebble pulkstenis :)

    05.08.2015 12:47
    Reply to  Martins111

    Man šķiet, Samsung bija kaut kādi Āzijas tirgiem paredzēti modeļi, kam bija arī divi displeji. Izskatās interesanti tādā ziņā, ka šādas “razkladuškas” jau simtu gadu mūsu pusē nav redzētas.

    Martins111
    05.08.2015 15:47

    Piemēram Samsung Galaxy Golden
    https://youtu.be/rNEfdsR0yZg

    P.
    05.08.2015 22:08

    Nesaprotu… Tik daudzi gadi pagājuši un joprojām 320×480?

    Uldis M.
    05.08.2015 23:21
    Reply to  P.

    Nu nav jau arī nekāds flagmanis. Spriežot pēc pārējiem parametriem tas būs zem $100 tālrunis. Izšķirtspēju protams varētu vēlēties lielāku, taču šāda izmēra displejā būs ok…

    Reklāma