Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple fani labprāt izmantotu viltotu iPhone ar Android “iOS 9”

    Jaunākie raksti

    Iepriekš rakstījām, ka Ķīnā slēgta rūpnīca, kur veidotas vizuāli ļoti līdzīgas iPhone kopijas, tās darbināja pielāgota Android operētājsistēmas versija. Asprāši nolēmuši, ka derētu nedaudz paķircināt Apple fanus, piedāvājot tiem izmēģināt it kā jauno Apple operētājsistēmu. Protams, izmantots lēts iPhone pakaļdarinājums, iestāstot, ka to darbina iOS 9.

    Ir grūti vainot nedaudz naivos Apple fanus, jo Android un iOS iespējas ir pietiekami tuvas, kā arī vizuālie pielāgojumi Android operētājsistēmai ir viens no lielākajiem pārmetumiem pat lieliem ražotājiem, kas labprāt daudzas vizuālas nianses aizņemas no iOS. Visticamāk, ķīnieši paveikuši savu mājas darbu un arī pati viedierīce nokopēta pietiekami līdzīga.

    Apple ar kopēšanas gadījumiem cīnās Ķīnā jau kopš 2008. gada, tomēr Ķīnas varasiestādes ir ļoti lēnīgas un nevēlas ieviest nekādus intelektuālā īpašuma aizsardzības mehānismus. Tiek norādīts, ka pēdējos gados pasaulē zināmie ražotāji spējuši daļēji ietekmēt intelektuālā īpašuma aizsardzības ieviešanu Ķīnā, tomēr vēl arvien populāru zīmolu produkcijas dažāda līmeņa kopēšana ir viens no lielākajiem Ķīnas biznesiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KlavsAnson
    05.08.2015 10:59

    Tas nav Android uz iPhone, bet jailbroken iPhone ar Androis lietotni

    Igors Jakimenko
    05.08.2015 11:20

    Jebkāds virsraksts, lai tikai piesaistītu uzmanību rakstam un lapai.. nu nu..

    05.08.2015 11:59

    Mazliet eksperimentējam ar saturu. Bet kopumā saprotam, ka tas mums nav īsti saistošs.

    Skats
    05.08.2015 12:45

    Kaut kā neticas, ka I-phone un i-OS dizaineri ir tādi sterili akadēmiski domājoši ļautiņi, kas savus produktus izstrādā, neko nenošpikojot no Androīda OS un citu telefonu ražotāju idejām..

    Naurelijs
    05.08.2015 17:27

    Apple ir pateicīgs produkts kā savam youtube kanālam kačāt statistiku un taisīt peļnu uz reklāmām.

    Reklāma