Web Analytics
More
    Reklāma

    3. augustā no Sony gaidāms jauns viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Sony Xperia Twitter kontā izvietots paziņojums, ka 3. augustā gaidāms kāds jauns viedtālruņa modelis ar uzlabotām kameras iespējām. Sony čivinājums jau apsolījis, ka kamera spēs uzņemt tā saucamās split-second fotogrāfijas, kas, visticamāk, viedtālrunim nozīmēs daudzu secīgu kadru uzņemšanu un pēcāku vajadzīgā kadra atlasi.

    Tiek pieļauts, ka šis būs pirmais Sony viedtālrunis ar jauno Exmor RS IMX230 attēlu veidojošo sensoru. Exmor RS IMX230 sensoru izziņoja pagājušā gada novembrī un tam ir 21 megapikselis, kas darbojas kopā ar 192 punktu fāzes nobīdes autofokusu. Šāda tipa autofokuss atrodams DSLR tipa spoguļkamerās, kā arī vairākos Sony Alpha un NEX bezspoguļos. Viedtālruņa sensors spēs uzņemt 4K video ar 30 kadriem sekundē un 720p ar 120 kadriem sekundē.

    Reklāma

    Fāzes nobīdes autofokuss jau šobrīd atrodams Huawei Honor 7, Moto X Style viedtālruņos. Tam nav nepieciešami papildus sensori, kā tas ir LG izlolotajā lāzera autofokusa darbības nodrošināšanai. Fāzes nobīdes autofokuss izmanto uz matricas izvietotus speciālus pikseļus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    armandsz226
    31.07.2015 11:43

    No kursora:
    Moto X Play būs ar nedaudz mazāku 5.5 collu 1080 x 1920 ekrānu, Snapdragon 615 procesoru, 2 GB RAM un 21 megapikseļa kameru, bet bez fāzes nobīdes autofokusa.

    Fāzes nobīdes autofokuss jau šobrīd atrodams Huawei Honor 7, Moto X Style un Play viedtālruņos.

    Tad ir vai nav tā fāzes nobīde Moto X play tālrunī? :)

    31.07.2015 12:19
    Reply to  armandsz226

    Dažādi avoti (pie katra raksta tāds ir atrodams lejasdaļā) saka dažādi. Motorola lapā nav precīzi pateikts par X Play.

    Pagaidām izņemšu info par X Play ārā, lai nemaisa galvu.

    Reklāma