Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Photos 29. jūlijā izziņos jaunas iespējas ar PayWithAPhoto

    Jaunākie raksti

    Google izziņoja Photos pavisam nesen, bet fotogrāfiju uzglabāšanas serviss jau paspējis izpelnīties negācijas tīmeklī par tumšādainu cilvēku nolamāšanu par gorillām. Google atbildējusi stundas laikā, ka Google Photos komanda jau pārskata šo pārpratumu. Google Photos jau nekas cits neatliek – tumšādainā nosaukšana par gorillu var izmaksāt ļoti dārgi. Google pārstāvis atklājis, ka dažreiz automātiskās iespējas var kļūdīties, turklāt Google strādājot pie ilgtermiņa servisa uzlabojumiem, kas novērsīs šādas nepilnības.

    Šobrīd Google Photos YouTube un Twitter kontos izvietota informācija, ka fotogrāfiju uzglabāšanas serviss 29. jūlijā piedāvās jaunu iespēju PayWithAPhoto. Iespējams, ka Google šādi reklamē kādu maksājumu sistēmas paveidu, varbūt ir runa par iespēju izvietot fotogrāfijas publiskai apskatei un iegādei.

    Reklāma

    Jau zināms, ka vecais Google Photos dublieris Google+ Photos savu darbību izbeigs 1. augustā. Google Photos piedāvā uzglabāt bez ierobežojuma 16 megapikseļu attēlus, kamēr Google+ Photos un Picasa pieļāva tikai aptuveni 3 megapikseļu fotogrāfiju uzglabāšanu bez apjoma ierobežojuma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma