Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC Grip fitnesa aproces ražošana ir atcelta

    Jaunākie raksti

    Dienu pirms oficiālās Mobile World Congress 2015 atklāšanas HTC Barselonā prezentēja savu šī gada Android flagmani HTC One M9 kopā ar vairākām citām viedām ierīcēm. Vizuāli tas izskatās gandrīz tieši tāds pats kā pagājušā gada One M8 un arī 5 collu 1080p izšķirtspējas ekrāns nav būtiski mainījies, tomēr viedtālrunis pārējā tehniskajā ziņā ieguvis pāris uzlabojumus, kas gan nespēja glābt modeli no sliktiem pārdošanas rezultātiem.

    Kamēr no HTC tika gaidīts Android Wear darbināts viedpulkstenis, uzņēmums izziņoja Grip fitnesa aproci, kas radīta sadarbojoties ar ASV sporta inventāra ražotāju Under Armour. Iespējams, ka esošās vājās finanšu situācijas dēļ HTC izvēlējies atcelt HTC Grip fitnesa aproces izlaišanu, bet tiek arī norādīts, ka no ražotāja varam gaidīt citu fitnesa gadžetu.

    Reklāma

    HTC Grip fitnesa aprocei vajadzēja būt ūdensdrošai, aprīkotai ar GPS uztvērēju, izliektu skārienjutīgu OLED displeju un iespēju uzskaitīt lietotāja kustības (soļus, kalorijas un miegu).

    Engadget ziņoja, ka HTC negrasās pavisam atteikties no fitnesa ierīču izveides un piedāvāšanas pircējiem vēl šī gada laikā, tomēr Grip pie mums nenonāks. HTC Grip esot saņēmis arī negatīvu vērtējumu no ierīces agrīniem testētājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    21.07.2015 08:29

    Mja, HTC feils pēc feila. Žēl noskatīties uz šo kādreiz tik nozīmīgo elektronikas ražotāju. Atceros kā HTC prezentēja šo verķi īsi pirms MWC un pašā izstādē tā mockup’s bija iebāzts stikla kastē. Jau toreiz nekas no šī produkta nebija gatavs un atrādīšana bija vairāk kā nosacīta. Nožēlojami!

    Reklāma