Web Analytics
More
    Reklāma

    DPA atkārtoti saņem prestižo Microsoft korporācijas balvu “Gada partneris Latvijā 2015”

    Jaunākie raksti

    Latvijas IT uzņēmums DPA atkārtoti saņem prestižo Microsoft korporācijas balvu “Gada partneris Latvijā 2015”. Uzņēmums tika godināts starp pasaules labākajiem Microsoft partneriem, kas parādījuši savu izcilību, īstenojot uz Microsoft tehnoloģijām balstītus inovatīvus risinājumus. Balva tika pasniegta Microsoft Globālās partneru konferences laikā, kas notiek no 12. līdz 16.jūlijam ASV pilsētā Orlando.

    Nominācija „Gada partneris 2015” ik gadu tiek piešķirts uzņēmumam, kas valsts līmenī ir parādījis izcilus rezultātus, piedāvājot efektīvākos Microsoft mākoņrisinājumus saviem klientiem privātajā un publiskajā sektorā gada griezumā. Balvas tiek pasniegtas vairākās nominācijās, uzvarētāju izvēloties vairāk nekā no 2300 pieteikumiem no 108 valstīm.

    Reklāma

    “Esam gandarīti par augsto atzinību, kas apliecina mūsu kompetences un konkurētspēju visaugstākajā līmenī. Katrs šāds sasniegums un novērtējums ir kā dzinulis jauniem profesionāliem izaicinājumiem gan mums, gan mūsu klientiem. Mēs esam pateicīgi mūsu klientiem un sadarbības  partneriem par ilggadējo uzticību, jo tikai kopā mēs varam īstenot inovatīvus un progresīvus projektus,” Gatis Ošs, DPA direktors.

    DPA balvu saņēma par mākoņrisinājumu ieviešanu Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā (Regulatorā). Projekta laikā tika ieviesta daudzfunkcionāla Microsoft Office 365 platforma, kas Regulatora darbiniekiem tagad nodrošina efektīvu un drošu ikdienas darbu mākonī – jaunākās Office lietotājprogrammas, pieejamas no jebkuras vietas un iekārtas;  ērtu  e-pastu platformu ar iespēju precīzi plānot laiku izmantojot kalendāru;  failu glabātuvi, kas īpaši piemērota datu koplietošanai un to rediģēšanai; Skype for business – ātrai ikdienas komunikācijai un tiešsaistes konferencēm ar kolēģiem un klientiem; iekšējo tīmekļa vietni vienā sistēmā informācijas un dokumentu apmaiņai.

    “Mūsu mērķis bija uzlabot un modernizēt esošo tehnoloģiju funkcionalitāti, vienlaikus optimizējot IT izdevumus un samazinot ikdienas slogu IT departamentā. Ieviestais risinājums mūsu sākotnējo vīziju ir pārvērtis realitātē – tas ļauj mums būt daudz produktīvākiem un elastīgākiem, vienlaikus saglabājot augstas drošības prasības,” norāda Regulatora izpilddirektors Aivars Veiss.

    Microsoft korporācijas balvai pieteikties var jebkurš Microsoft partneru uzņēmums, iesniedzot savu izstrādāto IT risinājumu aprakstu. DPA ar saviem risinājumiem šajā konkursā startē jau vairākus gadus, pērn uzņēmums saņēma godalgu kā Microsoft gada partneris Baltijā “Programmatūras resursu pārvaldība”.

    DPA ir starptautiska informācijas tehnoloģiju (IT) grupa, kas ir vadošais Microsoft Corporation partneris mākoņrisinājumu, programmatūras licencēšanas un programmatūras pārvaldības pakalpojumu jomā. Savukārt DPA grupas uzņēmums Squalio saviem klientiem nodrošina IT infrastruktūras, drošības un biznesa vadības sistēmas, to ieviešanu un pārvaldību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma