Web Analytics
More
    Reklāma

    Drīzumā Chrome spēs pārbaudīt vienlaicīgi vairāku valodu pareizrakstību

    Jaunākie raksti

    Google pievienojusi uzlabotu pareizrakstības pārbaudi pēdējā Chrome interneta pārlūka Dev versijā. Uzlabojums izpaužas kā iespēja izvēlēties vienlaikus vairākas valodas un Chrome interneta pārlūks spēs to visu pareizrakstību pārbaudīt vienlaicīgi. Līdzvērtīgi šobrīd darbojas jau vairākas Android ekrāna klaviatūru lietotnes, kas spēj ieteikt un labot vārdus divām un vairāk valodām vienlaicīgi.

    Uzlabotā pareizrakstības pārbaudes iespēja nonākusi pie izmēģinātājiem līdz ar Chrome Dev 45.0.2453.0 versiju, kas jau ir pieejama kā jauninājums. Tiesa, nāksies doties uz chrome://flags sadaļu un aktivizēt Enable Multilingual Spellchecker. Pēc tam jādodas uz chrome://settings/languages un jāaktivizē vēlamās izmantotās valodas. Šobrīd uzlabotā pareizrakstības pārbaude darbojas Windows, Linux un Chrome OS operētājsistēmās.

    Reklāma

    Pagaidām jārēķinās, ka ne visas valodas var viena ar otru būt savietojamas (vienlaicīgi aktivizējamas) pareizrakstības pārbaudei. Diemžēl netiek sniegta nekāda informācija par Mac lietotājiem, kā arī nav atklāts, kad tieši Chrome stabilās versijas saņems uzlaboto pareizrakstības pārbaudi.

    Chrome-spellchecking-languages-4

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma